- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
koxminator #90417 üzenetére
200% bőven elég, 300%-on túl nagy.
A tftcentral lg c2 videót én is végignéztem, már nagyjából előtte belőttem azokra a beállításokra, de utólag úgyis a magad igényihez és szemedhez fogod állítani a TV beállításait szép lassan, 1-2 hónap alatt. -
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #90366 üzenetére
Ma elhoztam az LG 42" C3-ast. TFTCentral videója szerint állítottam be a PC SDR, HDR javasolt beállításokat.
Brutál szép képe van, most natív felbontáson, 200% nagyításon használom 100-105 cm-ről. Így az office használat sem rossz, semmilyen furaságokat nem látok a fontoknál, szóval jelen körülmények között ez egyáltalán nem problémás (300%-on sem!).Viszont 1 dologgal most megszenvedtem, mert erre nem gondoltam! Ugye most egy 48C1 mellé jött a szobámba ez a C3. Amikor pedig bekapcsoltam a távirányítóval a C3-at, bekapcsolt a C1 is.
Namármost utánaolvastam, igazán jó megoldás nincs, most annyival oldottam meg, hogy a C3 alján levő IR szenzort leragasztottam 3 réteg fekete szigszalaggal, így csak akkor reagál a távirányítóra, ha konkrétan felé fordulva közelről birizgálom, de szerencsére ilyenkor a C1 tv-m nem reagál. Fordítva is jó, ha a C1 tv felé irányítva használom, nem történik semmi a C3-mal.
Elég fura, de ez van.Ha erre esetleg van még valakinek olcsó megoldása, mert mondjuk pont így járt korábban, mint én, szívesen veszem, ha megosztaná.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
koxminator #90343 üzenetére
42-es LG OLED EVO C2 TV-t használok lassan 3 hónapja, hasonlóan, igaz kisebb, 27 colos AOC 144hz-es VA paneles monitorról váltottam OLED-re és maximálisan megérte sok szempontból. Használom munkára, film és sorozat nézésre, szokásos netezés, de leginkább 4K gamingre. Igaz egy erőgép nem árt alá, hogy ki lehessen hajtani 4K-ban 120Hz-en. Annak a 26,5 colos LG monitornak egy vicc a 382.000.-Ft-os ára, meg a többi hasonló társának. Én megpróbálnám beoperálni azt a 48 colos c1-et az asztalra, filmnézésre meg 55 vagy feletti oled jöhet. Valamint van egy jó dolog, ami észrevettem, hogy az oled nem fárasztja a szemet, mint a va peneles monitorom csinálta, az ips monitorokról meg nem is beszélve.
-
Gicz
addikt
válasz
koxminator #90358 üzenetére
Hasonló a felhasználás, napi 8 óra home office, és játék. Nekem egyáltalán nem zavaró a subpixel elrendezés, nagyon közel kell hajolni, hogy lássam. A szemem kb 100cm-re van a képernyőtől, elsőre bazinagy volt, de hamar megszokható. Én game módban használom, munkára 15-30 oled fényen, attól függően hogy mennyi a környezeti fény. Játék, pl COD az HDR-ben 100% oled fényen.
Beégés ellen: be van állítva kb 100db háttérkép amik pár percenként váltakoznak, a tálca elrejtve, és az ablakokat nem teljes képernyőn használom, hanem kb 80% méretben és kézzel néha arrébb toszogatom őket hogy ne legyen 8 órán keresztül ugyanott a UI az adott ablakban. Lehet ez overkill. májusban vettem, eddig 750 óra benne kb (1-2 hete néztem akkor 705 volt), és egyelőre semmi beégésre utaló jel nincs. pár havonta csekkoltam szürkeskálával meg színekkel, és semmi. Ebéd közben ki szoktam kapcsolni, hogy tudjon pixel refresht futtatni, ezt 4 óránként szereti megcsinálni.
Ha választani kellene, újra megvenném, nagyon szeretem. Nekem C2 van a tavalyi modell. Szerviz menüben ki van kapcsolva az a TPC.
-
Yodamest
veterán
válasz
Illetve, hát tv állvány nem játszik? nekem úgy van 55" C2 monitornak berakva, hogy nem az asztalon, hanem mögötte van a falnak a vonalában egy állványon, olyan mintha a falon lenne lényegében. Az asztalon meg tengernyi helyem van így.
-
Gicz
addikt
válasz
Szia, én használok, imádom
Mire vagy kíváncsi?
-
GuruZone
őstag
válasz
koxminator #72203 üzenetére
Nekem azóta is tökéletesen működik Xiaomi routerrel.
Kellett hozzá egy újabb verziójú MiWifi app, amiben van URL feketelista. -
StokiBoti
csendes újonc
válasz
koxminator #72206 üzenetére
-
StokiBoti
csendes újonc
válasz
koxminator #72203 üzenetére
Ugyan ezt írtam be, én is ezt láttam, de semmi
Csatolok képet, hátha én rontottam el valamit... -
ricsip
addikt
válasz
koxminator #66550 üzenetére
Fizető vendégeknek 30 percig is lehet.
-
janos666
nagyúr
válasz
koxminator #66530 üzenetére
Ezt a TV-t CalMAN-el vagy ColorSpace-el kéne kalibrálni, nem DisplayCAL-al. És eleve nem a csúszkákkal, hanem a LUT-okkal.
-
mrThomi
addikt
válasz
koxminator #65509 üzenetére
Hello, en eloszor azt hittem alacsony a jo beallitas mivel alapbol azon volt, gondoltam csak nem akarja sajat magat tökön rugni a tv, aztan felvilagositottak hogy magasra kell atallitani. De mar allitolag alacsonyon is egesz jo a vedelem.
-
Rbert
aktív tag
válasz
koxminator #65281 üzenetére
Hogyan méred a Netflixen a sebességet?
-
tipuka
addikt
válasz
koxminator #64763 üzenetére
Vincent Úrnak van több videója is a C1-gyel, érdemes megnézni (van magyar automatikus feliratozás, nem tökéletes, de sokat segít, ha nem értesz meg mindent az angol nyelvből - nekem megfelel)
-
törölt tag
válasz
koxminator #64768 üzenetére
Szemetelni fog, szétesik a kép, vagy egyszerűen nem ad képet. Az is gyanús, ha általában jó, de időnként képhibát látsz.
-
alaves
addikt
válasz
koxminator #64763 üzenetére
-
ricsip
addikt
válasz
koxminator #64524 üzenetére
Aug elején vettem C1-et, 2-3 hétig tök jól működött a DLNA szerverről a lejátszás. Aztán jött a tv-re egy szoftver update. Onnantól a tv a bekapcsolás után kb. 10 percig látja a dlna szervert, utána meg mintha eltűnt volna a hálózatról többet nem jelenik meg az input listában. A tv dróton kap hálózatot, nem wifin. Ha elindul egy film lejátszás dlna-n, akkor azt végig lehet nézni gond nélkül. De utána volt már, hogy a tallózás sem jött be a lejátszás végeztével, szintén eltűnt a dlna szerver.
Azóta volt kb 4 szoftver update, legutóbbi talán tegnap, de pozitív változás nem történt. Vagy egyedi a fájásom, vagy senki más nem dlna-zik windows10 built-in streaming szerverről.
Jó volna pár hasonló hiba reportot látnom, mert ha tömeges a fuckup, talán javítva lesz, ha viszont egyedi, akkor elengedem. -
RazoR
veterán
válasz
koxminator #64521 üzenetére
Kettővel feljebb pont hasonló kérdésem volt. Utánanéztem de nincs DS Video LG-re, marad a Plex, vagy a sima DLNA de ott ugye nincs se borító se semmi.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
koxminator #64521 üzenetére
Nálam a fapados Pana oled is lejátszik NAS-ról mindenféle plusz program nélkül, szóval tuti az LG is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest