Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee82
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy 65-ös LG C3-at. Minden szuper, egy fura dolgot vettem észre. Pendrive-on volt egy 720p-s sorozat, gondoltam elindítom, és hát elég sötét volt, csomó részlet elveszett. A beállítások ugyanazok, mint Vhiktor videójában. Sdr tartalomról van szó. Kb 1,9-es gammaval elfogadható, de sötétben néztem, szóval nem értem. 2,4-es gamma nagyon sötét, pedig a szoba is sötét volt. Van egy-egy képmód sötét és világos környezethez kalibrálva (MM által), de azok is sötétek voltak, még a nappalis képmód is. Lehet a forrás videó a szar, vagy van valami, amit nem vettem észre? Megnézem majd más filmekkel is persze. Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor