- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandeee82
tag
válasz tkohun2107 #89806 üzenetére
Nem, QNED86-tol van mini LED, de a panel IPS...
-
Bandeee82
tag
Mennyire gyerek biztos egy OLED képernyő (pl C3, G3)? Ha mondjuk megnyomkodják, vagy esetleg egy Legoval megkocogtatják, azt bírja? Bocs a hülye kérdésért 😀
-
Bandeee82
tag
válasz Farkassacred #89943 üzenetére
Kérd vissza az árát
-
Bandeee82
tag
Sziasztok!
Lenne három kérdésem:
1. LG C3 teljesen jól használható világos nappaliban? 2. A közvetlen napfény mennyire káros? Ilyenkor, amikor a nap alacsonyan jár, 1-2 órát rásüt oldalról a helyre...
3. Mediamarktos kalibració mennyire jó?Köszi!
-
Bandeee82
tag
Mediamarkt 10%-os joy kupon. Megéri most venni, vagy esetleg inkább jövő hét pénteken, hátha nagyobb kedvezmény lesz? Nem emlékszik valaki, hogy tavaly hogy volt kb?
-
Bandeee82
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy 65-ös LG C3-at. Minden szuper, egy fura dolgot vettem észre. Pendrive-on volt egy 720p-s sorozat, gondoltam elindítom, és hát elég sötét volt, csomó részlet elveszett. A beállítások ugyanazok, mint Vhiktor videójában. Sdr tartalomról van szó. Kb 1,9-es gammaval elfogadható, de sötétben néztem, szóval nem értem. 2,4-es gamma nagyon sötét, pedig a szoba is sötét volt. Van egy-egy képmód sötét és világos környezethez kalibrálva (MM által), de azok is sötétek voltak, még a nappalis képmód is. Lehet a forrás videó a szar, vagy van valami, amit nem vettem észre? Megnézem majd más filmekkel is persze. Köszi a válaszokat!
-
Bandeee82
tag
válasz Vhiktor #90397 üzenetére
Az oled fényerő 80 volt, ez volt az egyetlen eltérés.
"A 22 pontos fehér egyensúlynál a 2.5% valamint az 5% IRE-re adja minden csatornára +5-t, ha ez nem elég akkor max +10-et."
Ezt hol találom? Én csak azt látom, hogy a fehér egyensúly meleg 50. Mit értesz 22 ponton és hol találom ezt az IRE-t?
A MM kalibració hozzáadott pár új képmódot, de az eredeti módokat nem érinti, ugye? Gyári beállítások visszaállításával el lehet tüntetni, ha bezavar.
@calogero, nem fizettem a kalibracióért, ingyen járt a tv-hez. Amúgy nem kértem volna.
-
Bandeee82
tag
válasz szkutyi #90400 üzenetére
Kérdeztem 🙂
Calogero annyit mondott, hogy felesleges pénzkidobás, te meg csak pár képet küldtél sajnos...
Több válasz nem is volt és senki nem mondta, hogy nem szabad de mint mondtam, ingyen adták, nem fizettem érte. Kérdés, hogy a filmmaker módot használhatóvá lehet-e így tenni, vagy állítsam vissza a gyári beállításokat?
-
Bandeee82
tag
A pixel refresh témában: kikapcsolás után kiírja, hogy elkezd lefutni a pixel refresh? Eddig még nem találkoztam vele, péntek óta van meg. Honnan tudom, hogy mikor fut és hogy éppen fut-e? Ez nem kikapcsolható, ugye? Köszi!
-
Bandeee82
tag
LG OLED: logó fényerejének beállítása menüpont: alacsonyra állítva jó, vagy fordítva kell értelmezni és a magas a jó beállítás, ha minél jobban szeretnénk a beégést elkerülni? Köszi!
-
Bandeee82
tag
LG C3: beépített böngészőben, ha nézem az M4 sport streamet, akkor 10-15 percenként elkezd akadozni a stream, majd meg is áll. Ha frissítem az oldalt, akkor megy rendesen megint, de elég idegesítő. Minden esetben ez van. Régi Samsung Tv nem csinálta ezt.
-
Bandeee82
tag
válasz hunspikey #90860 üzenetére
Köszi, lehet már nem nézik olyan sokat a streamet és azért jobb. Lehet M4 oldalán van a hiba, de a Samsung tényleg nem csinálta ezt.
Router volt újraindítva többször is mostanában, mert T net nem volt egy napig, aztán utána is volt újraindítva. Érdekes módon, amikor bekapcsoltam a tv-t az internet szolgáltatás visszaállítása után, akkor a tv elfelejtette a hálózatot, újra be kellett állítani a wifi kapcsolatot.
Legközelebb kipróbálom lan kábellel is.
-
Bandeee82
tag
válasz szkutyi #96673 üzenetére
Mire gondolsz? Tv szoftver verzió, vagy melyik film volt az?
Software 03.30.73, de a korábbiaknál is ment és az összes filmnél is ment a DV eddig, legutóbb az új The Abyss SE kiadás, nCore-on mkv-ban megtalálható. Legalábbis a Tv azt írta ki, hogy Dolby Vision, és nem HDR.[ Szerkesztve ]
-
Bandeee82
tag
https://ncore.pro/torrents.php?action=details&id=3706897
The.Abyss.1989.Special.Edition.2160p.UHD.BluRay.REMUX.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR.HEVC.HuN-TRiNiTY
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest