- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Sztéttrollkodni? Ne röhögtess már... te nem érted, hogy minimális odafigyeléssel lehet DTS-t hallgatni sztereóban, csak legyen egy külső lejátszód. Én nagyon is értem, mi a hasfájása annak, aki megvett egy DTS-t nem kezelő tévét, de ez meg legyen az ő baja, ha annyira nem képes, hogy ne DTS hangú anyagot kölcsönözzön a tékából.. Melyik rész nem érthető ebből? Én vagyok a troll, csak mert olyanokat védsz, akinek fingja nincs, mit birtokol? Ne szórakozzunk már. Ez valamelyest szakmai fórum. Nem kéne alapvető user errort támogatni azzal, hogy engem cinkelsz más ostobasága miatt. Én is hallgatom a DTS hangját, pedig nincs DTS-t támogató külső erősítőm, csak egy sztereó streamerem, de van mellette még egy boxom, amivel ezt a problémát simán ingorálhatom. Tévéadás meg nincs DTS-ben tudtommal... Még egyszer mondom, qrvára értem mit magyarázol, csak nem értek egyet veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor