Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Sztéttrollkodni? Ne röhögtess már... te nem érted, hogy minimális odafigyeléssel lehet DTS-t hallgatni sztereóban, csak legyen egy külső lejátszód. Én nagyon is értem, mi a hasfájása annak, aki megvett egy DTS-t nem kezelő tévét, de ez meg legyen az ő baja, ha annyira nem képes, hogy ne DTS hangú anyagot kölcsönözzön a tékából.. Melyik rész nem érthető ebből? Én vagyok a troll, csak mert olyanokat védsz, akinek fingja nincs, mit birtokol? Ne szórakozzunk már. Ez valamelyest szakmai fórum. Nem kéne alapvető user errort támogatni azzal, hogy engem cinkelsz más ostobasága miatt. Én is hallgatom a DTS hangját, pedig nincs DTS-t támogató külső erősítőm, csak egy sztereó streamerem, de van mellette még egy boxom, amivel ezt a problémát simán ingorálhatom. Tévéadás meg nincs DTS-ben tudtommal... Még egyszer mondom, qrvára értem mit magyarázol, csak nem értek egyet veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor