Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Ugráljuk mégegyszer körbe ezt a témát? Ok. Rá van írva, hogy Dolby Atmos support. DTS 5.1-et is lekeveri 2.0-ra ha a saját hangszóróján szólal meg, sőt, ac3, dolby digital, DTS-MA 7.1, minden szar megy neki 2.0-án, csak az atmos nem, holott rá van írva. És ha én nekem pont egy olyan videó kerül a kezembe, amin _egy_ hangsáv van, ami történetesen atmos, akkor némafilmet nézek? Jelen állás szerint igen. Az én esetemben ez annyiban más, hogy arc-on megelégszem azzal, amit küld az erősítőbe, és igen, nincs HD hang, de atmos esetén l*f*sz sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Horgász topik
- Star Wars Outlaws teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Extraflame pellet kályha
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor