Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Wow bakker de durva. (Ja egyébként a referencia szót kerestem, köszi) - na itt a Sony a képen huh hát de skacok arra ki az aki azt mondja hogy nem sötét ?

Persze ez csak egy kép, de szinte el is vesznek a részletek, ha így ránézek.Nálam persze nem veszik el sehol a részlet hehe : )

Csak így szeretek filózgatni ezen és szívni be a elméletet.
"referencia fehér 204 nit körül van, felette minden hdr fénynek minősül. A filmek jeleneteinek nagy része 100 nit alatt van. Szóval a nézők tévesen hiszik azt hogy a hdr és dv világos."
Viszont akkor DV_ben miért ugrik le minden sötétebbre? Jaaa mert a referenciához leugrunk teljesen és ugye SDR-ben meg ez a 300 körüli nit lett nekem belőve és ennek a különbségét érezhetem igaz? Mert SDR-nél konstans annyi, itt meg az alap amiről kiindul minden szín az alapból alacsonyabban van. Jól sejtem?

Úgyhogy félre ne értse senki, maximálisan elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek a kalibrálást. Ha nem létezne csak a SDR, az is elég lenne nekem mert olyan a kép, amiről az emberek még álmodni se mernének. OLED+kalibráció top a kép na.
Köszi Vhiktor.Btw, tudom nem vagy annyira Philips párti, de igy SDR-ben megversenyeztetném a tv-m a többi nagy oldeddel itt, kiváncsi lennék a különbségekre, mennyi mi hogy, SDR-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest