Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Költözés közepén vagyunk, így nem sikerül minden nap követnem a topikot. Tegnap este lefekvés előtt még találtam egy fél órát játszani a TV-vel és pont hasonló "hibába" futottam.
Még hét elején próbálkoztam a beállításokkal és az általam preferált kombináció nem nyerte el kedvesem tetszését. Én is éreztem, hogy nem volt meg a "hdr hatás". Az alap kép elég sötétre sikeredett, amivel én még rendben voltam, de mondjuk egy sor színes égő sem ugrott le a képről.
A menüben van egy brightness boost (kb.) nevű opció. Ott a legalacsonyabb érték is megtolta annyira a fényeket, hogy megfelelő mértékben bazári lett a dolog.
Tegnap aztán beraktam a mátrixot, aminél az itt taglalt 600MB-os avi korszak jutott eszembe. Kattingattam egy kicsit és nekem úgy tűnik, hogy a boost ész nélkül felvilágosít mindent és emiatt a sötét részeken, ahol nincs valódi információ előjönnek ezek a műhibák. A filmet több, mint 50x láttam és a kézi beállításokkal szinte olyan volt, mint a moziban '99-ben, a legkisebb boost is tönkrevágta az élményt, és nem hozott ki új részletet, csak hibákat generált.
Hétvégén lesz talán egy kis időm foglalkozni a dologgal, mert jelen pillanatban, két rossz közül kell választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest