Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha nem mondtam volna (mert nem is mondtam) ez úgy 50 centiről szemgubbasztással nézve jött elő.

2.5 méterről tökéletes volt, de én nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy messzemenően le tudjam mérni a belső lejátszó képességét. Az összes beállításom azonos volt, már a legelején belőttem az összes bemenetet, még a "menü sávot" is oda, ahol nem baxxxa szét a szememet a "beállítások" menüsáv.
Tehát, nem azért volt rossz, mert rosszul volt beállítva.Én örültem volna a legjobban, ha meg tudtam volna szabadulni a külső lejátszótól. Porfogó, lógó kábelek, külön ki-be kapcsolgatás, külön távvezérlés, stb stb. (gondolom, ez meg sem fordult a fejedben.)
A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Vhiktor