Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
A hdtvtest yt csatornáján a legutóbbi videóban Vincent a legfrissebb fw-t tesztelte B7-en (04.70.10). Technikolr mód, egyebek. Két érdekesség, egyrészt javított stuttering truemotion nélkül (na ezt én nem vettem észre), sötét részek zajosodása (ezt sem), illetve változott/javult a tone mapping. Ami a legérdekesebb, hogy nem lett javítva a mai napig a youtube hdr mód. Még az első napokban belefutottam egy samsung hdr demóba és ott nagyon fakó volt minden, de ráfogtam arra, hogy túl lett tolva raja a brightness. Vannak videók amin nem látszik ez, de persze ezután már direkt kerestem
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
További javulás, dolby atmos dekódolás már működik... hdmin keresztül, hdd/dlna még mindig nem oké, de talán majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Temu
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gaming notebook topik
- 2026 - Íme az 5. héten megjelenő játékok listája
- Futás, futópályák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
Vhiktor