Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
A hdtvtest yt csatornáján a legutóbbi videóban Vincent a legfrissebb fw-t tesztelte B7-en (04.70.10). Technikolr mód, egyebek. Két érdekesség, egyrészt javított stuttering truemotion nélkül (na ezt én nem vettem észre), sötét részek zajosodása (ezt sem), illetve változott/javult a tone mapping. Ami a legérdekesebb, hogy nem lett javítva a mai napig a youtube hdr mód. Még az első napokban belefutottam egy samsung hdr demóba és ott nagyon fakó volt minden, de ráfogtam arra, hogy túl lett tolva raja a brightness. Vannak videók amin nem látszik ez, de persze ezután már direkt kerestem
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
További javulás, dolby atmos dekódolás már működik... hdmin keresztül, hdd/dlna még mindig nem oké, de talán majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gears of War 4, xbox one hdr friss videóján nagyon látszik mennyire világosak még az éjjeli jelenetek is, brightness 25-re javít a dolgon valamennyire.
Vhiktor