Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nyugi, BFI nélkül az OLED is bőven sok persistence motion blur-t ad a képhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem annyira, de majdnem olyan rossz, mint a legjobb BFI nélküli IPS LCD.
Én sohasem bírtam az ilyen real-time interpolációt (de kísérleteztem olyanokkal is régen, amik órákon át konvertáltak át pár percnyi videóanyagot). Olyan érzés, mint ha hibásan működne az agyam.
Talán mindenki tapasztalt már például erős kialvatlanság esetén kósza kis vizuális hallucinációkat, főleg a periférián... Nekem folyamatosan ilyen érzés az interpoláció alaphangon (mindig olyan, mint ha valami lehetetlen dolog történne a szemem előtt, amit nem feltétlenül látok át tudatosan is, hogy mi a baj, de "érzem", hogy valami nagyon nincs rendben, "mint ha be lennék tépve"). Ráadásul még erre jön rá, hogy adott implementációtól/fokozattól függően gyakran egyértelműen látni konkrét hibákat is ("viccesen" torzuló/nyúló élek, formák, foltok, stb), illetve hogy egyenetlen a mozgás, mint ha mindig gyorsulna/lassulna (mint régen a VHS szalagról filmezés, ha rossz volt a lejátszó, vagy megnyúlt maga a mágnesszalag ->> Tudod, mikor hívtad a szerelőt, vagy nekiálltál te magad megjavítani a gépet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
Vhiktor