- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Nyugi, BFI nélkül az OLED is bőven sok persistence motion blur-t ad a képhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem annyira, de majdnem olyan rossz, mint a legjobb BFI nélküli IPS LCD.
Én sohasem bírtam az ilyen real-time interpolációt (de kísérleteztem olyanokkal is régen, amik órákon át konvertáltak át pár percnyi videóanyagot). Olyan érzés, mint ha hibásan működne az agyam.
Talán mindenki tapasztalt már például erős kialvatlanság esetén kósza kis vizuális hallucinációkat, főleg a periférián... Nekem folyamatosan ilyen érzés az interpoláció alaphangon (mindig olyan, mint ha valami lehetetlen dolog történne a szemem előtt, amit nem feltétlenül látok át tudatosan is, hogy mi a baj, de "érzem", hogy valami nagyon nincs rendben, "mint ha be lennék tépve"). Ráadásul még erre jön rá, hogy adott implementációtól/fokozattól függően gyakran egyértelműen látni konkrét hibákat is ("viccesen" torzuló/nyúló élek, formák, foltok, stb), illetve hogy egyenetlen a mozgás, mint ha mindig gyorsulna/lassulna (mint régen a VHS szalagról filmezés, ha rossz volt a lejátszó, vagy megnyúlt maga a mágnesszalag ->> Tudod, mikor hívtad a szerelőt, vagy nekiálltál te magad megjavítani a gépet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
Vhiktor