- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamassneff
kezdő
válasz
still2
üzenetére
Szia,
Dehogyis nincs bennem lesajnálás félreértesz. Az LG hegemóniája ami nem korrekt szerintem. Én itt azt látom, hogy már aki ide téved azt kérdezi melyik LG vegye. Ez nem jó, ha nincs piaci verseny senkinek nem lesz jó, legkevésbé a végső felhasználónak.De azt se írtuk itt hogy ne vegyél/vegyenek LG-t csak a tapasztalatokat osztunk meg. Pl. (most mellőzve a panel hiba mizériát) ha vki játéka keres oled-et annak a CX ajánlott. Aki csak mozi annak a Panasonic a legjobb választás.
Általános felhasználásra (mozi, TV adások mindenféle felbontásban) a Sony, meglátásom szerint (kicsit a Philips kiesik a látó körömből)Illetve nyilván minden termék lehet hibás.
Én is évekig "dédelgettem" az OLED tv vásárlást mire rászántam magam. De úgy érzem most kis kerülővel révbe értem a következő x évig.
Egy fórum mindig "veszélyes" mert ki van élezve az adott témára és igen abban igazad van elriaszthat érdeklődőket dolgoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor