Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Semmi nem látszik sötétben. Meg nem mondod hogy ki van-e kapcsolva a TV vagy csak fekete rész van a filmben!
Lehet állítani a logó megvilágítását, amit persze levettem nullára. Így tökéletes a feketéje 
Oblivion nagyon ütős rajta! Azt viszont már az is lenyilatkozta (ha jól emlékszem) aki gradingelte(utómunkázta) a filmet, hogy elvileg ott nem kellene látni a hátteret csak feketét. Ezt azért mondom, mert referenciára kalibrált OLED-del láttak ott részleteket, holott nem kellett volna
Enyém még nincs kalibrálva, sajnos valami gebasz volt az xRite i1Display Pro-val tegnap
Nem tudta lemérni a fekete szintet 
Ugyancsak tegnap néztük a Crood-ékat, abban van bőven sötét jelenet. Erölködés nélkül megoldotta, ahogy pedig utána a családnak kinyílik a világ és megjelennek a színek a filmben, magam is csak kapkodtam a fejem! Közelebb is ültem (féltávra) hogy tudjak gyönyörködni a részletekben

Arra emlékeztet, amikor először lett HD plazmám és filmeim, akkor is azt találtam, hogy a részletes kép miatt kényelmesen közelebb tudtam ülni mint annó a ratyibb felbontású SD anyagokat nézve. További plusz, hogy itt a plazma - engem zavaró - villogása sincs meg az egyes árnyalatokban, hanem "stabil" a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Arc Raiders
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Civilization V
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Ingatlanos topic!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet állítani a logó megvilágítását, amit persze levettem nullára. Így tökéletes a feketéje 
Enyém még nincs kalibrálva, sajnos valami gebasz volt az xRite i1Display Pro-val tegnap
Nem tudta lemérni a fekete szintet 
Vhiktor