-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
Hello,
Én úgy tudom, h helyi hálózaton nincs transcode, ugyanúgy DLNA-n keresztül játssza le a filmeket, mintha TV-ről indítanád, csak megvan hozzá az a felület, amit írtál. Transcode akkor jönne képbe csak, ha a készülék nem képes valamilyen formátumot lejátszani, de mivel a NAS hw-re tutira gyengébb, ezért nem fogja bírni ilyen esetben a transcode-ot (kivéve, ha valami régi divx, de én itt valami 4k csodaformátumra gondoltam). Illetve távoli lejátszás esetén számít még a transcode, de többé-kevésbé ezt is meg lehet kerülni ha úgy állítod be, h a teljes neted sávszélét használhatják távolról, de ahogy értem itt nem ez a cél. (viszont hasznos lehet, h pl ősökkel is meg lehet osztani a filmjeidet...)
Ha a Plex-hez nézel kompatibilis NAS-t, akkor érdemes lehet ezt végignézni, ha a transcode is fontos, de helyi hálózatra transcode nélkül is lehet egy alap NAS-t is használni (ha fel lehet rá tenni a PLEX szervert).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor