Hirdetés
- iPhone topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxis
csendes tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik szorosan a kérdésem, de annyira ideszoktam mielőtt kiválaszottam a TV-t, hogy felteszem először itt és mégiscsak egy LG OLED-em van. 😊
Van nekem egy B9-em (egy 10 éves Pana plazmát váltott) és ha már okos a TV, szeretném elhagyni mellőle az Apple TV-t.
Az utolsó dolog amire nem találtam jó megoldást, az a film lejátszás NAS-ról.
Jelenleg egy régi NAS van itthon, amin a filmeket tárolom (és futtatja a torrentet), erről játssza le az Apple TV-n az Infuse a filmeket. Az Infuse király, imádom, mert borítóképekkel, IMBD ponttal, stb-vel listázza a filmeket, két gyerek is van itthon, ezért különösen fontos hogy valami szép formátumban (ne szövegesen) legyenek listázva a filmek és könnyű legyen használni.
Ezt váltanám le valamivel a TV-n. A LG shopban nincs Infuse, van helyette Plex, amihez viszont Plex server kell. Ezt nem fogom tudni felvarázsolni a mostani NAS-ra, mert olyan régi. Ha kell lecserélem a NAS-t, de nem mennék 40e Ft fölé (vinyó nélkül)…
Van ötletetek, hogy mi az a kombó, ami működik az LG-n elérhető valamelyik lejátszó progival és tudja a szép borítóképes lejátszást? Vegyek egy belépő szintű Synology NAS, arra Plex servert és használjam a TV-n a Plex-et? Azt olvastam az alap Synology-k nem elég erősek ehhez. A transcoding-ot a TV vagy a NAS fogja csinálni egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 77S95F 83S95F 3év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor