- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Az, hogy valaki leír valamit, abból még nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Nálam nem sz@r a mozgás, pedig nézek elég hdr-t, plusz ott a Netflix is. Ráadásul érzékeny is vagyok a mozgásra. Plusz volt itt már gidás videós összehasonlítás, abból meg egyáltalán nem jöttem ki vesztesen.
Viszont ha valaki leírja, hogy két héten belül tönkrement a tv-je (nekem is ugye anno), azzal nehéz vitatkozni. Ott nem lehet mellébeszélni, meg elkenni.
Nekem úgy tűnik, hogy bár az oled paneleket az LG-nek köszönhetjük (Pana is fejleszt rajtuk, pl a jobb hűtés, nagyobb élettartam, nagyobb csúcsfényerő), de egyéb alkatrészekből harmad, negyedvonalbeli gyártói minőséget tesz a prémiumkategóriás tv-ibe. Aztán vagy bírja vagy nem. A másik lehetőség a csapnivaló minőségellenőrzés. Egyik sem túl hízelgő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor