Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Én azt hittem, hogy hátast dobok, hogy olyan jó lesz, egyébként egy másik szobába terveztem egy 65-ös gz2000-et, de ezek után biztos, hogy kiesett a szórásból.
-----------
(#48852) rothfb
Téged senki nem szólított meg, valamiért személyes támadásnak vetted, hogy kritizáltam a tévéd mozgásmegjelenítését, amiről hónapok óta te csak áradozol, nem a mozgásról, hanem a panasonic-ról.
Az, hogy B9 a mozgás mellett, még az ember hajából is eltüntetett az egy dolog, én nem erről írtam és hogy jön ez ide?
Én, mint cx tulaj, két hónapon át mást sem lehetett olvasni, mint csak szidtam az utolsó frissítésig, még véletlenül sem merült fel bennem, hogy dicsérjem orrba-szájba csak azért, mert birtoklom. Nahát te pontosan ennek az ellenkezője vagy és innentől, szkippelj, ne válaszolj nekem, mert olyan érzésem van, hogy egyszerűen felfogni nem tudod, hogy mit miért írok és azt legfőképpen nem neked, de késztetést érzel, hogy neked az cáfolni kell.
Ráadásul még személyeskedsz is, lebunkózol, mert kritikát írtam.[sóhaj] :-D!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor