- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Nem csak ott. Ha valakinek van egy hatalmas háza, benne hatalmas szobákkal és a tv nem a falnál, falon van, akkor fel lehet fogni úgy, mint egy bútort. Ebben az esetben számíthat, hogy hogy néz ki hátulról. De minden más helyzetben teljesen mindegy, hogy gyémántberakásos, arany szegélyekkel ellátott titán-platina fém kombinációból és üvegből van e a tv vagy műanyagból.
Azt el tudom fogadni, hogy van akinek ez is fontos és releváns a vásárlásnál. Mint pl Daneel fórumtárs esetében."Nálunk a nappaliban minden kőből, fémből vagy üvegből van... ami nem ez = festett fal vagy fa, esetleg mattra festett bútorlap. Fröccsöntött műanyag tárgy nincsen.
Éppen ezért a 65 colos tévénél is arra törekedtem, hogy valami rendes anyagból legyen, legalábbis kinézetre akkor is, ha épp ki van kapcsolva...
De símán el tudom fogadni ha valakinek ez nem számít.Azt is ha valakinek a műcsöcs tetszik.

A W-széria. Az a legszebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor