Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Nem csak ott. Ha valakinek van egy hatalmas háza, benne hatalmas szobákkal és a tv nem a falnál, falon van, akkor fel lehet fogni úgy, mint egy bútort. Ebben az esetben számíthat, hogy hogy néz ki hátulról. De minden más helyzetben teljesen mindegy, hogy gyémántberakásos, arany szegélyekkel ellátott titán-platina fém kombinációból és üvegből van e a tv vagy műanyagból.
Azt el tudom fogadni, hogy van akinek ez is fontos és releváns a vásárlásnál. Mint pl Daneel fórumtárs esetében."Nálunk a nappaliban minden kőből, fémből vagy üvegből van... ami nem ez = festett fal vagy fa, esetleg mattra festett bútorlap. Fröccsöntött műanyag tárgy nincsen.
Éppen ezért a 65 colos tévénél is arra törekedtem, hogy valami rendes anyagból legyen, legalábbis kinézetre akkor is, ha épp ki van kapcsolva...
De símán el tudom fogadni ha valakinek ez nem számít.Azt is ha valakinek a műcsöcs tetszik.

A W-széria. Az a legszebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Eladó LG 55" OLED TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor