- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf
csendes újonc
Hali.
Megvettem a gz950 tv-t. Eddig nagyon tetszik.
Mondjuk nagy elorelepes volt, mert 82 cm-es tv volt az elozo.
A boltban meg megneztem az lg termeket, korbejartam a menu rendszeret illetve a tv kialakitasat. Nyilvan nekem nincs tapasztalatom vele, igy leszogezem ez egy rovid ismeretseg, nem mondanam mervadonak, viszont nem erte el, hogy ne vegyem meg a panat. Amit a menurendszereben a pananak most atneztem teljesen jonak tunik, mindent megtalaltam, mindent elertem. Lg-nek a rendszere csili vili, jol nezett ki gyors is volt, de szamotveto kulonbseget amire en hasznalom nem erzekeltem. Pananak egyszeru rendszere van, nekem tetszik, egyenlore.😁 illetve szerintem jo gyors. Talan szembol picit jobban nez ki az lg tv, mar aki nezi a kavat. 😁 Kicsomagolas, nagyon egyszeru es kivalo, szerintem egyedul nem lehet megcsinalni, ez egy 65-os tv. Osszeszereles nagyon egyszeru. Nagyon sokat nem kellett gondolkodni a csatornak beallitasan se. Kivalo. Elindult a tv, a nejem megjegyezte hogy nagyon eros a feny. 60rol siman jol esett visszavenni 30-ra, kompromisszum nelkul. Hdrben is jol nez ki ha 100, de 75is siman jo, ezt meg majd nezegetem. Netflix nagyon gyors, Our planet, meg hat......nem bantam meg hogy ennyi penzt kiadtam erte. Kozben usbrol is neztem filmet. Minden ok. Nyilvan keszultem, dd-s, mkv-s filmet toltottem le, az elvartnak megfeleloen mukodott. Gyorsan lehet tekerni, kilepes gyors, atugras masik filmre par masodperc, elegedett vagyok.
Ami nem tetszik:Nem tudom en vagyok bena vagy nem lehetseges, de a hangszorokat egyutt hallgatni egy fejhallgatoval.
Hdr filmnel a mozgasnal darabos.
Egyenlore ennyi.
Majd meg irok.😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor