Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
sakal83
üzenetére
"Valoban elsore a pana fapadosnak tunik rendszer szinten de ketsegtelen vannak elonyei a webossel szemben. Gyorsabb letisztultabb csicsamentes. A rendszer felallasa is gyorsabb valamint a csatornavaltas is jobb. a guide menuben verhetetlen. Tovabba olyan kis finomsagok vannak benne amit csak hosszabb hasznalat mellett vesz eszre az ember. Ezt ugy mondom hogy evek ota webost hasznalok. Persze a webos klasszisokkal jobb osszessegeben de szimpla hasznatlatra a pana is jo. A webosnel szerintem pl nincs kepernyo kikapcsolo mint a pananal. Javitsatok ki ha tevedek azert. A medialejatszojaban az anyagba porgetes botranyos a pananal..."
Nekem Pana plazmám volt és nagyon szerettem, a menüje fapados volt de nem kellett jobb.
De ennek azért bő 8-10 éve, azóta fejlődött a világ a NOKIA telefonom ment a levesbe, lett helyette szifon
...
Egyértelmű, hogy egy tévékészüléknél nem a menürendszer és a különböző ficsőrök az elsődlegesek de azért ha van = az ne legyen már baj.Lassan úgy érzem magam a topikban, hogy hiába a sok-sok plusz feature az LG-nél, páran gúnyosan lenézik ezt. (magyarán szar).
Teljesen felesleges a feszültséget kelteni, mindig ugyanide jutunk, g*ci unalmas már ez.Pl van egy Popcorn A500-asom talán 2016-ból, ha jól tudom android van rajta. Fapados letisztult, de fagyogat és lassú. Az életben nem láttam még ekkora szart, a gyerekszobában lévő ASUS médialejátszó pár évvel öregebb de szerintem messze veri kezelhetőségben azt a fost. Nyilván egyik sem etalon...

Az E8-ason a belső médiaplayert használom... nekem bőven elég, talán csak pár dologban kéne egy-két újítás rajta. (pl feliratok átlátszóvá tétele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...

Vhiktor