Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lzolka

csendes tag

válasz Fisha #40830 üzenetére

Ez pontosan így működik nálam is, először nem jöttem rá hogy egy-egy film elindításakor miért fagy le az Emby úgy hogy még a Synology NAS-t s magával rántja, be sem tudtam lépni, ki sem tudtam kapcsolni csak áramtalanítással az meg nem egészséges.

Azután rájöttem hogy nem lefagyott, csak elkezdett a háttérben transzkódolni ami egy nagy bitrátájú filmnél egyenlő a lefagyással. Ha sikerült belépni a fogaskerék - Szakértői statisztika menübe ott kiírja hogy Play method: Trascode és Reason for trascoding: Subtitle format not supported. Ugyanennél a filmnél a C7V belső lejátszója ki sem írja hogy lenne beágyazott felirata tehát nem tudom kipróbálni hogy az lejátszaná-e. Viszont már találkoztam olyan filmmel amit az Emby elkezdett transzkódolni a WMV video sáv miatt mint nem támogatott formátum, viszont a tv belső lejátszója simán lejátszotta. Szóval szerintem itt az Emby hiányossága miatt indul el a transzkódolás.
    Amit írtál hogy böngészőből szerver oldalon kikapcsolható, ezt hol találom meg? A Transcoding menüben mindegy hogy ki- vagy bekapcsolom az "Allow subtitle extraction on the fly"-t, mentés után a tv-n újra loginolva is elkezdi a transzkódolást.
    Egyébként nincs magyar nyelvű Emby fórum hogy ne ezt offoljam szét?

Új hozzászólás Aktív témák