Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• powerup2

addikt

válasz hunspikey #39187 üzenetére

Az oled ára csökken ez jól látható és az LG sem alszik hidd el. És aki már fél milliónál is többet költ tv-re az bizony megnézi mit vesz és fontos neki a képminőség ez tuti. Nekem is fontos a képminőség én is néztem a qledet 75" méretbe a méret tetszik de mikor egy ikonikus filmet láttam rajta amit oleden is és tudom milyennek kell lenni a képnek itt a mad max fury road-ra és a blade runner 2049-re gondolok, azonnal elment a samsungtol a kedvem a túlszaturált színek és a fekete szint .... a blade runnernél úgy elvérzik a samsung hogy csak nah. 2 év múlva a 77" olednek is emberi ára lesz és akkor váltok arra addig meg élvezem a C9-et 65" méretbe. Előtte egy 55" B7 néztem 2 évig és az is szuper volt. Nekem 2.5m-ről nézve már a 65" is jó de elfér a 77"-es a falon és akkor lesz igazán mozis a kép nagyobb nem is kell. Samsungnál egy tetszik csak hogy nem a tv hátuljába kell bedugni a csatlakozokat hanem eltudom rejteni őket a tv alatti szekrénybe. Samsung is szeretne oledet gyártani de nem megy nekik sajnos pedig akkor jobb lenne az ár verseny amin csak nyernénk mi felhasználók. Jön majd a valódi micro ledes tv de ezek olyan áron lesznek ami drágább lesz mint az oled. Lg-nek is és a samsungnak is van erre megfelelője csak győzd kifizetni.

Új hozzászólás Aktív témák