- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
De jó lenne, ha már pár LG tv-s tulajnak nem lenne kisebbségi komplexusa és nem ugrana azonnal bizonyos hozzászólásokra.
Megint sugallsz valamit, konkrétumok nélkül. Tessék, nevezd meg, hogy kikre gondolsz! Egyáltalán hogy jött képbe az LG? Csak annyit kérdeztem, hogy van-e és mi az alapja annak az állításnak, hogy a Pana OLED-eken minimális a banding és tinting esélye. Erre jössz a gondolomforma statisztikáiddal meg kisebbségi komplexusokkal.
Hogy mennyit ér az ilyen exhas 5-ből nulla statisztika, azt mi sem jelzi jobban, hogy nagyvonalúan kimaradt Johhny23 tintinges Pana TV-je. Ráadásul 55-ös, amiken kevésbé jellemző ez a hiba.(2019 szept #30103, #30077, #30110) Annyi vér nem volt a pucájában, hogy bejelentse, inkább 3 hét után eladta, a posztjai meg "törlődtek". Ha a posztok nincsenek is meg, a válaszaimból kiderül miről szólhattak.#30097, #30104, #30117
(Rémlett, hogy volt tintinges Pana, miért ne lett volna, és vettem a fáradságot - veled ellentétben - és visszakerestem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor