Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
Mi a célod ezzel?
Az, hogy bebizonyítsd: nem jól tippel minden esetben az algoritmus ha köztes képkockákat kell kiszámolni?(igaz, nem jól tippel minden esetben)
Vagy... az a cél, hogy bebizonyítsd: nem nézhető ez a film, mert tele van artifacttal 10-es dejudderen?LG-féle TM, szerintem nem jól tippel: (vagyis sok az artifact)
- tengerfenék közelről kamerázva, amennyiben a napfény jól láthatóan tükröződést okoz a fenéken.
- autóban, amennyiben beltérben van a kamera és a suhanó (elmosódott) témát próbálja tippelgetni...
- gyors, svenkelő mozgás... de a fő téma kicsi a képen. Pl Planet Earth II, NYC sólymok vadásznak a városban.BTW ez a cucc 4K/HDR-en iszonyatosan jó akkor is ha 1-es vagy 2-es dejudderen tolod, vagy 0-ással. De mondjuk legyen kompromisszum: 2-es.
Nálam a 4K/HDR-féle verzió van meg, 12-15 GB/rész.
Kéretik elnézni, hogy ebből hivatalos cucc nem létezik 4K/HDR magyar kiadásban!Szerintem a 10-es dejuddernek nincs értelme.
Gáz ha bekapcsolod FULL interpolációra. Nézhetetlen minden film.
El nem tudom képzelni, hogy Sony vagy Pana jó legyen szappanoperásan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest