Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
daneel_hu #36981 üzenetére
Kicsit most többet akarsz ebbe látni, mint ami van benne.
Sok helyen előjött, hogy a B szeriában rosszabb a "mozgásmegjelenítés", mint az erősebb procisokban. Ennek így önmagában nincs sok értelme, így én elsősorban csak TM-re tudok gondolni. Ezekkel a jelenetekkel gondoltam le lehetne ezt tesztelni. Illetve más gyártók megoldásait is valamennyire, tekintve, hogy itt a panel már tökmindegy.
Alapvetően teljesen TM ellenes vagyok én is film esetén. Azonban ez egy természetfilm, itt teljesen jó a "szappanopera", azaz élőbb hatás. Akár szerintem maximumra is lehetne tolni hadd jöjjön csak minden képkocka. Azonban a saját tapasztalataim alapján ez nem igazán működik. 5-ös dejudder körül is még van kompromisszum minden irányba, de számomra talán ez a legjobb dokumentumfilmek esetén. A 10-es kifejezetten tesztelési célok miatt lett bekapcsolva, bár ha van rá lehetőség a TV-ben, akkor nem lenne baj, ha nem hibázna percenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE55KS8000 4K SUHD - Quantum dot display
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Keveset használt Sennheiser IE 100 PRO
- Microsoft Surface Headphones 2 Fekete Bluetooth USB-C 3.5 mm Jack (over-ear)
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest