- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Jovo szombatra igazoltak vissza a 65E9 erkezeset, kisse feszult vagyok
honapokig kovettem a forumot, neztem teszteket, velemenyeket, tobbszor megneztem az oled kepet,merlegeltem felhasznalas szempontjabol a beeges lehetoseget, de vegul ugy dontottem massal nem leszek elegedett. Mar varom az elso mozis elmenyt
A kerdesem ehhez kapcsolodik: van, aki hangprojektort, vagy 2(3).1-et hasznall? 150, nagyon max 200e korul keresek valamit, ami elvezheto minoseget ad, de legalabbis tobbet, mint a teve sajat hangja."Azért első körben a helyedben meghallgatnám az E9 hangját, annak nincs "átlagos" tévé hangja. Nyílván nem W, de inkább hallgasd meg, lehet neked megfelel majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen egeret válasszak?
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3G I 4GB I 500GB I DVDRW I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

honapokig kovettem a forumot, neztem teszteket, velemenyeket, tobbszor megneztem az oled kepet,merlegeltem felhasznalas szempontjabol a beeges lehetoseget, de vegul ugy dontottem massal nem leszek elegedett. Mar varom az elso mozis elmenyt
Vhiktor