Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Jovo szombatra igazoltak vissza a 65E9 erkezeset, kisse feszult vagyok
honapokig kovettem a forumot, neztem teszteket, velemenyeket, tobbszor megneztem az oled kepet,merlegeltem felhasznalas szempontjabol a beeges lehetoseget, de vegul ugy dontottem massal nem leszek elegedett. Mar varom az elso mozis elmenyt
A kerdesem ehhez kapcsolodik: van, aki hangprojektort, vagy 2(3).1-et hasznall? 150, nagyon max 200e korul keresek valamit, ami elvezheto minoseget ad, de legalabbis tobbet, mint a teve sajat hangja."Azért első körben a helyedben meghallgatnám az E9 hangját, annak nincs "átlagos" tévé hangja. Nyílván nem W, de inkább hallgasd meg, lehet neked megfelel majd.

Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
honapokig kovettem a forumot, neztem teszteket, velemenyeket, tobbszor megneztem az oled kepet,merlegeltem felhasznalas szempontjabol a beeges lehetoseget, de vegul ugy dontottem massal nem leszek elegedett. Mar varom az elso mozis elmenyt
Vhiktor