Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolibacsi88
aktív tag
Sziasztok, egy “bugyuta kérdes”. Honnan tudom LG tv-nél, hogy épp csinálja a tv a pixelfrissítő folyamatot? Tegnap kb. ment este 8-tól kb éjfél utánig nemsokkal. Majd kikapcs, alvás. Majd reggel 7-kor hallottam a tv-hez közel hajolva egy ilyen statikus nagyon halk kerregést, plusz olyan hang, mint amikor a pénztárgepszalag pörög kifele. De mindez nüansznyi zajjal. ( Tudom, nagyon hülye hasonlatok
). Legközelebb reggel 9 óra előtt hallgatóztam, akkorra ez a zaj eltűnt, és nem is jött elő egész nap. Sztem tuti ez volt az, aminek gondolom. Node az alap kérdés, honnan tudom, hogy épp ne kapcsoljam már be a tv-t, mert pixelfrissít?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assassin's Creed: Valhalla
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Legközelebb reggel 9 óra előtt hallgatóztam, akkorra ez a zaj eltűnt, és nem is jött elő egész nap. Sztem tuti ez volt az, aminek gondolom. Node az alap kérdés, honnan tudom, hogy épp ne kapcsoljam már be a tv-t, mert pixelfrissít?
Vhiktor