- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
Zolibacsi88 #31019 üzenetére
Azt nem hasznaltam sosem, probald meg ISF Sotet szobaval (minden alapon, csak az Oled fenyt allitsd), ez 2.4 gammat hasznal alapbol (ha jol emlexem).
-
chros
őstag
válasz
Zolibacsi88 #31016 üzenetére
Es a brightness alapon (50) van? Milyen kep mod (Technicolor, elenk, ISF, stb) ?
-
Gtaati
őstag
válasz
Zolibacsi88 #31016 üzenetére
Helló!
Kb. mennyi üzemóra van benne? Mert a kompenzációs ciklusokkal ez nagyon sokat fog javulni...
-
renatto
őstag
válasz
Zolibacsi88 #31007 üzenetére
Ez milyen tévé? Remélem is hogy "élőben nem jön ki ennyire", mert ez nem túl megnyerő.
-
válasz
Zolibacsi88 #31007 üzenetére
Ti ezeket hogy hozzátok össze?
Esküszöm én még a sajátomon ilyent nem láttam...Mondjuk addig amíg egy BD tökéletesen megjelenik biztosan nem fogom magamat szívatni tesztábrákkal.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Zolibacsi88 #30786 üzenetére
Automata pixelfrissítés, négy óránként 6-7 perc.
Manuális vagy 1000 óránkénti automata: 60 perc.Több órás pixelfrissítő folyamat nincsen LG-n, legfeljebb ha egymás után elindítgatod manuálisan.
-
válasz
Zolibacsi88 #30445 üzenetére
Igen az a fránya HBO Go engem is bosszant. Együtt élek vele. Marad a Netflix, ami egyébként tartalomban messze felülmúlja a Go-t. Igaz az HBO-s tartalom szinkronizált. Viszont a Netflix is honosít rendesen mostanában, ráadásul 4k HDR tartalom is van már bőven.
-
válasz
Zolibacsi88 #30421 üzenetére
Én a Panára szavazok. Az biztos, hogy mozgásmegjelenítésben nagyon jó. Én mondjuk játékra egyik oledet sem használom.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Zolibacsi88 #30421 üzenetére
Akkor LG
-
renatto
őstag
válasz
Zolibacsi88 #30335 üzenetére
A 65FZ950 is 630k-val elég jól árasított lett a médiában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest