- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. OLED 55 colos méretben, nincs is FLAT típus, csakis ÍVELT készülék létezik forgalomban? Mostani FULL HD 7... széríájú Samut akarom lecserélni. Nagyon tetszett az OLED
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mi a tapasztalata ami az OLED típust illeti, FULL HD vs. UHD. Általában BD filmeket szoktam nézni, mostani médialejátszóm nem tudja az UHD-t. Ígyis borsos ára van az OLED FULL HD-nak is
Ebből kiindulva elég lenne szerintem a FULL HD is
Tehát, sport közvetítések (BL) és BD filmek és egyelőre csak médialejátszóról, de tervezem egy komolyabb BD asztali lejátszó vásárlását is. Ebben a méretben az UHD típus 1 milla körül van
ami kicsit sok. Olyan 500.000 HUF melyik típust ajánljátok 
Vhiktor