Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
akela91
üzenetére
Szerintem nem normális, de használd legalább 1-2 napig, azon belül is több órán át (minél többet), mielőtt reklamálsz, ha ez belefér az elállási időbe. Úgy emlékszem az első pár napban láttam csak IR-t a C7-en (nem ennyit, de lehet hogy csak nem kerestem eléggé
), aztán leszokott róla (nem keresem és így gyakorlatilag sohasem veszem észre).Ha félbeszakítod a Pixel Refresh-t, akkor nem csinál semmit.
A Star Now azonnal indítja és bekapcsol a TV magától, ha végzet.
A Star after... pedig kikapcs után indítja és nem kapcsol vissza magától, de ha te bekapcsolod akkor kiírja hogy sikeres volt vagy sem.Szerintem a szimpla ki/be-kapcsolás és/vagy "pihentetés" is okozhat változást, nem csak a Refresh (csak feltéve, hogy le sem futott esetleg, de lehet hogy a 8-as szérián kevesebb idő, a 7-esen egy óra).
Szervizmenü: programozható távirányító nélkül kb. sehogy, de pl AnyMote szoftver IR-es androidos telefonra (+ egy tucat hasonló), vagy Harmony-k...
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PHILIPS 48OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), aztán leszokott róla (nem keresem és így gyakorlatilag sohasem veszem észre).
Vhiktor