- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Nem akarok tévéket összehasonlítani.
Egy adott készüléket nézve el tudom dönteni, hogy nekem megfelel-e. Hogy neked vagy másnak mi a jó, az nekem nem olyan fontos.Annak a csíkos ábrának amit ismerek az a fő baja, hogy csak egy adott sebességgel mozog. Nem a legjobb analógia, de a kocsik hivatalos fogyasztási adatához tudom hasonlítani - egymással összevethetők az azonos szabvány szerint mért adatok és nagyon egzaktak, de a tényleges fogyasztással csak nagyon lazán korrelálnak.
A testufo mozgó fénykép teszt legfőbb erénye, hogy VÁLTOZTATNI tudod a sebességet, és ha képes vagy közben felidézni, hogy a műsorokban kb milyen sebességű kameramozgások vannak, és mennyi olyan van, akkor kialakulhat benned egy kép, hogy az éppen szemlélt készülék mennyire felel meg az igényeidnek.
De ha neked az kell, hogy 600, akkor persze tőlem nyugodtan, engen nem zavar. Másoknak ettől még hasznos lehet az a megközelítés, amit a testufo.com használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor