Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
junior19
üzenetére
pedig hidd el van értelme, mert ha szkutyi csinál egy kotta egyforma expoziciós adatokkal készült képet mint én, azt a két képet össze lehet hasonlítani. És az a szitu, hogy nem csak egy anyaggal van baj, ahol fel lehet írni a colorist nevét és soha többet nem nézek tartalmat tőle. De nem ez van. Tucatnyi, hanem százával vannnak elkefélt DV tartalmak, melyeket egy G3 teljesen helyesen jelenít meg, csak hát éppen szar

Persze erre lehet mondani, hogy már pedig azt kell évezni, mert az az anyag, de látván, hogy mennyi embernek téma ez - nem csak itt - a rediten is dübörög a téma - szerintem érdemes foglalkozni vele.
Esetemben látni szeretném, hogy mit mutat egy kalibrált TV- ehhez képest el tudom dönteni, hogy mennyi hazugság fér nekem bele hogy kicsit élvezhetőbb legyen a kép számomra. Kicsit olyan mint a kecske meg a káposzta...
Természetes, ha van olyan anyag, mint pl Bad Monkey - AppleTV - számomra isteni szép képi világ, persze, hogy "mozi" profillal nézem, mert Viktortól tudom, hogy az a G3 esetében viszonylag közel van a kalibrálthoz, persze javítani lehet rajta de nincs elkúrva alapvetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- FOTÓS beárazás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor