Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi
    addikt

Köszi a választ. és a g-sync helyzettel mi a helyzet? jobb a modulos g-sync mint ami a másikban van sima g-sync?

Csandi! Milyen 4k-n nem bántad meg? mert én is gondolkodtam rajta 400kba vannak már jok. asusbol is. csak ugye sok AAA járék lenne maxon ahhoz meg az 5080 lehet nem lenne annyira jo hosszabb távban.

Az, hogy nem számít a g-sync. Lesz 540hz-ed, hozzá comp gamekben legalább annyi fps is. Nem kell semilyen sync, nem lesz képtörésed csak delayt meg VRR flickert adsz hozzá. Ne foglalkozz vele.

Én egy PG27UCDM-et vettem, 27 col fölé nem mennék mert én is főleg comp cuccokkal játszom. 5090-el elég király, jobb mint az 1440, de 5090 nélkül biztosan nem vennék 4K-t. (1440p 240hz OLED + 5080 kombóról váltottam)

Én már 144hz-es TN-eken meg 240-es IPS-eken sem használtam semmilyen syncet és soha nem is volt törés. OLED-nél is 240hz az alap, de van bőven ami több, mindig azt javasoljuk, hogy off.

Itt az enyém tesója NAGYON kedvező áron, most ránéztem csak mi a kínálat.. [link]

Új hozzászólás Aktív témák