- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
kispal87
üzenetére
Nekem is 32"-es IPS volt 7 évig.
Szerintem félni ettől nem kell, a beégés így is úgy is megtörténik, csak idő kérdése. Ha ésszel használja az ember, akkor szerintem évekig elmegy, mielőtt látható lenne bármiféle anomália hétköznapi használat során. Szerintem a fényerő is sokat számít, a gyári 90-es nekem atomvillanás volt, nem is tudom ki tudja úgy használni. Kíváncsi leszek hogy mennyire lesz tartós, de mivel első generácós panel, ezért én garancia idő végéig tervezek vele, ha azt bírja akkor nekem jó.
Játékban ugye tudsz állítani 21:9-es képarányt, kivéve ha ezt valamiért nem támogatja a játék és ezért furcsán néz ki, ami ritka. Böngészés megintcsak teljes képernyőn megy.
Én szoktam sorozatokat, filmeket nézni, ott oldalt megjelenik kisebb nagyobb fekete csík, azzal nem tudok mit kezdeni. Youtube-nál van kiegészítő amit fel tudsz tenni, és akkor az oldalsó fekete csíkot elmossa. Firefox-ra pl. ez, de van sok féle: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- Benq 27" PD2706U IPS LED
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258