- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igaz nem volt nekem előtte másik oled monitorom, de egy gigabyte MO27Q28G volt nálam. Az is 4th tandem oled, gyakorlatilag ugyanaz a panel mint asuson. Csodát ne várj text clarityben.
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza.
Skynet258