- A Razr 70 is előkerült
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igaz nem volt nekem előtte másik oled monitorom, de egy gigabyte MO27Q28G volt nálam. Az is 4th tandem oled, gyakorlatilag ugyanaz a panel mint asuson. Csodát ne várj text clarityben.
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Star Trek
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- 27" AOC Q27G3XMN Gaming MiniLED "1100Nit" (Garanciás)
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Samsung Odyssey Ark 55 4K / 165Hz óriás gamer monitor RITKASÁG
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza.
Skynet258