Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma megérkezett a Gigabyte MO27Q28G monitor hozzám.
Picit furcsaságot fedezek fel benne ahogy ülök, mintha egy videókártyának hallanám a Coil whine nyöszörgését enyhén. Ez normális? Most raktam össze, csak bekapcsolt állapotban hallom, persze nem olyan túlzottan durván, meg a fülem is sajnos érzékenyebb ezekre az élesebb nyöszörgősebb hülyeségekre így kicsit fura
Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Egyelőre egyébként elégedett vagyok vele, kb 1 órája nézem, a betűk körülötti kontúrt valóban kicsit szokni kell, bár az új FW feltétele után mintha javult volna (F06), de ez csak placebo talán mert állítólag ez a panel velejárója. Amúgy hiába a tandem meg új technológia, valamilyen szinten azért maradt, az igaz hogy előtte én más oled monitortól nem láttam.
Illetve ha még egy kérdéast szabad, menüben a képbeállításokra van sRGB, Custom és ECO. Mit érdemes beállítani? Alapból Eco-n volt, most áttettem sRGB beállításra, így mintha még tovább javult volna a text clarity.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Kifogástalan (első tulaj) AOC C24G1 1080p 144hz VA
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC C24G1 144Hz NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Skynet258