- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma megérkezett a Gigabyte MO27Q28G monitor hozzám.
Picit furcsaságot fedezek fel benne ahogy ülök, mintha egy videókártyának hallanám a Coil whine nyöszörgését enyhén. Ez normális? Most raktam össze, csak bekapcsolt állapotban hallom, persze nem olyan túlzottan durván, meg a fülem is sajnos érzékenyebb ezekre az élesebb nyöszörgősebb hülyeségekre így kicsit fura
Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Egyelőre egyébként elégedett vagyok vele, kb 1 órája nézem, a betűk körülötti kontúrt valóban kicsit szokni kell, bár az új FW feltétele után mintha javult volna (F06), de ez csak placebo talán mert állítólag ez a panel velejárója. Amúgy hiába a tandem meg új technológia, valamilyen szinten azért maradt, az igaz hogy előtte én más oled monitortól nem láttam.
Illetve ha még egy kérdéast szabad, menüben a képbeállításokra van sRGB, Custom és ECO. Mit érdemes beállítani? Alapból Eco-n volt, most áttettem sRGB beállításra, így mintha még tovább javult volna a text clarity.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyire okés jelenségek ezek monitoroknál?
Skynet258