- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Nekem eddig nagyon bejön a monitor. 90cm-re állítottam az érzékelőt, nagyjából 85cm-ről nézem, 5 perc után kikapcsol, amint beülök elé már vissza is kapcsol. Érdekes, hogy csak 1-1 kézsuhintást nem lát meg, egész alakos ember kell.
A DSE az mit takar?
Magyar menüs alapból, ez is tetszett, bár nem volt feltétel, kipróbáltam a több féle hdr-t is játékok alatt, tényleg talán a Gaming hdr a legjobb, Hogwarts legacy, Stalker 2, Forza Horizon 5, viszont az sdr tartalmaknál néha van egy kis inhomogenitás vagy hogyan mondjam, pl youtube nézésekor ha nem 21:9 a videó akkor teljes képernyőn a klip mellett látni, mintha mozogna a fekete kicsit szürkésbe, de mondjuk még eddig nem volt ilyen monitorom, lehet ez normális. Máshol nem láttam ilyet, de mondjuk SDR tartalmam már nincs is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258