- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
karacka01
lelkes újonc
válasz
4264adam
üzenetére
Én már nem félek a beégés veszélyétől! Sztem nem lesz gond vele.
Viszont jött egy másik félelem az oledtől, ami teljesen szubjektív, vagyis valaki sosem fogja megtapasztalni, valaki meg lehet rácseszik!
Szóval... Oled monitor okozta fejfájásról lenne szó. Erről nem beszél senki, de egyes embereknél már előjött. Nem tudom, hogy esetleg túl közel ülnek a monitor előtt, vagy túl sokat pl. 10 órákat dolgoznak rajta vagy rövid idő alatt is megfájdul a fejük (Ez inkább a fő probléma!). Erről esetleg valakinek tapasztalata-véleménye?! Ne tartsa vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- potyautas: Szomszéd
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OpenWRT topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258