- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
karacka01 #1252 üzenetére
Nem is a beégéstől félni, hanem a 3th gen már fejlettebb védelmet használ.
LG A2 C2 TV-t küldtem vissza mert nem tudtam megszokni a stutter-t ami LCD-n nincs meg. Maradtam TV terén LCD vonalon Samsung Q80 és QN91-el (nappali és háló).
Féltem én is a szemfájástól mert rettentően zavar, ezért idén januárig ódzkodtam az OLED vásárlástól. --> de semmi bajom azóta sem.
Szerintem akinek fejfájása van:
- Túl magas fényerőn használja túl közel
- Nincs semmi más fény ami éri a szemet csak a Monitor mesterséges fénye. -->ezért szokták javasolni hogy 1 lámpa este is legyen a szobába valahol felkapcsolva. Csökkent a terhelésen
- Túl sok órányi használat egyhuzamba."Olvastam már itt is valakitől, hogy csak HDR mode-ban és csak teljes fényerőn használja mert neki az úgy jó és hát azért vette. "
Én ezekkel a beállításokkal vagyok:
SDR fényerő: 15 (50-es a skála)
HDR fényerő: 40 (50-es skála)Soha nem teljesen sötét szoba.
Hálószoba QN91-el HDR fehér fények légvédelmi keresőlámpa szembe, ott sem használom teljes fényerőn de sötét a szoba.
De: Megveszed és kiderül. Ha előjön a gond akkor van 14 napod elállni és tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN880-B használt monitor
- Eizo EV2736W 27" képátló/ IPS panel / 2560x1440 (WQHD) / fehér szín / 6 hó gari
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest