- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Valszeg velem van a baj, de én mondjuk még sose néztem meg a telefonom technikai specifikációit. Oké, a tárhelyet igen, de kb ennyi. Mondjuk le is szarom, nekem jó a kettúvel korábbi kifutó modell is. Tavaly nyáron megadta magát a 4 éves iphone-om (valszeg beázott, de a hangszórója is szar volt már, meg az akku is így 4 év ütés-vágás után, és ezt is már használtan vettem), szereztem egy felújított használtat gyorsan valami 400 euróért, asszem 12-es, de ebben sem vagyok teljesen biztos.
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.
Van amúgy ipad-em is, valamelyik régebbi Air, a gyerektől örököltem évekkel ezelőtt, mostanában kezdtem észrevenni, hogy néha mintha lassúcska lenne már, olyankor be kell zárni minden appot, és megjavul. Gondolom az újaknál ilyen már nincs.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.