- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Valszeg velem van a baj, de én mondjuk még sose néztem meg a telefonom technikai specifikációit. Oké, a tárhelyet igen, de kb ennyi. Mondjuk le is szarom, nekem jó a kettúvel korábbi kifutó modell is. Tavaly nyáron megadta magát a 4 éves iphone-om (valszeg beázott, de a hangszórója is szar volt már, meg az akku is így 4 év ütés-vágás után, és ezt is már használtan vettem), szereztem egy felújított használtat gyorsan valami 400 euróért, asszem 12-es, de ebben sem vagyok teljesen biztos.
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.
Van amúgy ipad-em is, valamelyik régebbi Air, a gyerektől örököltem évekkel ezelőtt, mostanában kezdtem észrevenni, hogy néha mintha lassúcska lenne már, olyankor be kell zárni minden appot, és megjavul. Gondolom az újaknál ilyen már nincs.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg egy egyszerű fekete tokban van, rohadtul nem látszik belőle semmi, bár aki nagy alma-fan, az biztos megmondja már a kamerákról a hátulján, hogy melyik modell. 3 évet valszeg kibír, akkor veszek egy olyat, ami kb mostanában jelenik meg.