Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én nagyon különc vagyok, de inkább használok sokkal kevesebb, pirítatlan hagymát, mint egy valag hagymát szétpirítva. Ez igaz minden fűszerre, ami melegen veszít az erejéből (ami ilyen, szerintem jobb a sütés/főzés vége felé hozzáadni kisebb mennyiségben, ha ez technikailag kivitelezhető, mert pl. sült tésztába már nyilván nem tudod belekeverni...).
Persze, ha valami pirított hagymakarika köretről(/főételről), vagy hasonlóról van szó, nem pusztán főétel(/köret) fűszerezéséről, akkor nem szóltam.
Tudtommal a szűz csak annyi, hogy elvileg jobb minőség. Viszont sokat hazudnak is róla a gyártók/boltok, hogy melyik az és mennyire. De ezzel együtt szerintem a jobb minőségűnek csak tovább kéne bírnia a hőt (elvileg a benne lévő anti-oxidáns közel egyenértékűvé teszi az olívát más hasonló zsiradékokkal, amik eredendően stabilabbak kémiailag hőre, de nincs bennük annyi anti-oxidáns -> de ebben nem hiszek teljesen, csak elismételtem, amit hallottam...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- Alkoholista nevelde
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jogász topik
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs