- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Pénteken a doki a kezembe adott egy kis okosságot, amibe vezessem két hétig a vérnyomás-pulzus kombót. Nekem új a doki, az előző a hónap végén ment nyugdíjba, ő meg kíváncsi természet és észre vette, hogy az elmúlt évben még nem csináltak nekem rutin labort. Nem tudtam, hogy vérnyomást fogunk mérni, csak előtte otthon lenyomtam a napi rutinom szerinti fekvőtámaszokat. Konstatáltam, hogy megvolt az 55, ami 49 évesen elég szép. Viruló fejjel átszaladtam a szomszéd házba, hogy nem látom az EESZT-ben az e-receptet, kérem szépen, aztán haladjunk a hétvégébe.
Vérnyomást mértünk, nem is láttam, hogy mennyi.
Szóval a kis füzetet a kezembe nyomta, ami finoman szólva is gyógyszerreklám, de a legjobb, hogy életvezetési tanácsok is vannak benne.
Disznóságot alig lehet fogyasztani - azt amúgy is keveset szoktam az utóbbi években -, de az olíva olaj is tiltólistás. Az olíva?!
Itt mindenki hülye?
Itt? Mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest