Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
qetu
csendes tag
Nekem ASUS R600-on 4.9.2 ROM-om van, iGO 8.3-mal megy, de olyanokat csinál, hogy magától nyomogat gombokat. Ezt akkor is csinálja, ha Win CE-be lépek be. Ha sokáig kikapcsolom, akkor csak később kezdi el a nyomogatást. Ha újra telepítem a 4.9.2 ROM-ot az megoldhatja a problémát?
-
kp78
addikt
válasz
kraftwerkfan #1169 üzenetére
Nekem is megvan még, de egy ilyen kütyü szerintem sajnos ma már nem nagyon tud versenybe szállni a mobilos online navikkal (Here, Waze)
-
kraftwerkfan
tag
Hali!
Pedig én is most kaptam egy ilyen régiséget... :-) -
dudek3
újonc
Szia . Nekem is elküldenád a kát dll fáljt . Én mst egy ASUS R700 al küszködöm éppen . Előre is köszönöm szépen. dudek3@gmail.hu
-
C.Tomi
újonc
amm
nekem a rom version és sw version eltérö
rom:r600-asus-na-ww-r102-0-v4.1.0
sw: r600-asus-na-ww-r102-0-v4.8.0ezzel lehet még tenni valamit?
utközben megtaláltam a rejtéjes 914-t, azza visznt meg áll az indulo videonál
továbbá rá találtam 4.9.2-re és azzal sem müködikpls HELP
-
C.Tomi
újonc
Hello
Szeretnék segítséget kérni, asus r600 frissitésben.
Fel raktam a kátyára (R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.8.2) kicsomagolt állapotban.
Azt írja checking version failed!
Valami ötlet hogy mit baszhattam el? -
rehren
csendes tag
Helló! Nagyon kezdő vagyok.....szó szerint.... Primo-t szerettem volna feltenni a gps-re,de nem tudom megcsinálni,ha valaki tudna segíteni,megköszönném. Csak egy a baj,hogy szájbarágós magyarázás kéne. Előre is köszi,ha valaki rászánja magát erre!
-
sltom
csendes tag
Sziasztok!
Az én készülékem GPS vevője megadta magát
, 10e javítanák, 3e-ért eladó alkatrésznek.Az SD kártya az eredeti 1GB-s.
Igo8 fut rajta, csak a holdakat nem látja
TMC is van hozzá +3e-értüdv
sltom -
foldi2istvan
csendes tag
Valahogy sikerült működésre bírnom a vasat,pedig azt hittem,már mindent megpróbáltam.Viszont az iGo-s dolog még mindig érdekelne.Tudom,hogy már leírták előttem,hogy hogyan kell csinálni,és azt követve sikerült hazavágnom,szóval valami nem stimmelt.Ha esetleg valaki le tudná nekem írni mailben,hogy mit kell csinálni,mint egy hülyének,azt megköszönném.
-
foldi2istvan
csendes tag
Hello mindenki!
Az úgy kezdődött,hogy iGo8-at szerettem volna az R600ra,de valamit valahol elrontottam,és nem tölti be a főmenüt se,a kék zenélős résznél megáll.Számítógéphez hiába csatlakoztatom,nem ismeri fel,így nem tudom visszarakni az eredeti fájlokat a belső memóriába.Próbáltam megkeresni a 4.9.2-es firmware-t,hogy talán egy újratelepítés segít memóriakártyáról,de nem találtam sehol,csak 4.8.2-t,azt meg nem engedi felrakni.Szóval se előre,se hátra.Jól jönne egy kis segítség,először is életre kelteni,hogy működjön,aztán vagy visszarakom az eredeti térképet,vagy még egy kis segítséggel egy működőképes friss(ebb) iGo8at rárakni,mert ez a 3 évvel ezelőtti térkép egy rakás ...-t se ér.
Ha valakinek van valami ötlete,írjon nekem: foldi2istvan@t-online.hu
Előre is köszönöm a segítséget!
-
KoryHu
aktív tag
Üdvözlet!
Először is szeretném megköszönni a hozzászólásokat, különösen a 912-est, és az utána lévőket is, mivel sikerült az R600-ra felvarázsolni más rendszert. Tapasztalataimat szeretném megosztani, és talán egy kicsit összefoglalnám, hátha segít annak, akinek először nem ment (nekem se ment elsőre).
Tehát:
1. a letöltött zip-ből a belső memóriára fel kell másolni a már említett fájlokat az \igo könyvtárba (más nem kell a belső memórián)
2. a navigation.exe -t át kell nevezni igopna.exe-re (itt hibáztam én)
3. az igopna.mscr-t értelemszerűen szerkeszteni lehet, ha nem akarunk többféle programot, akkor a selectapplication.mscr elhagyható, közvetlen indítás is lehetséges, ekkor a RUN sor kell, nem a CallScript.
4. Az SD kártyára felrakjuk a kívánt programokat, külön mappákba
5. Az SD gyökerébe felrakjuk a selectapplication.mscr-t (ha több programot akarunk használni). Itt a "Paths" kezdetű részeket értelemszerűen beállítjuk, az első Paths sor elhagyható (ami a flashdisk-re mutat).Itt jött egy hiba, a szerkesztés után nekem erre a fájlra "írásvédett" attribútumot kellett beállítanom, Windows alatt, mivel minden egyes indítás után beleszemetelődött valami kriksz-kraksz a fájlba. Miután írásvédetté tettem, ez megszűnt.
Még 1-2 dolog: Igo8 alatt nem működik az akku kijelző alapból.
Erről a linkről sok érdekesség (pl. analizáló program, komplett mortscript, stb.) mellett leszedhető egy egyedi BMP fájl, melyet az IGO data.zip-ben találhatóval felül kell íratni:
http://www.secarica.ro/html/igo_8_on_asus_r700.html
Ezek után Igo8 alatt is menni fog az akkukijelző. Még a SYS.txt fájl szerkesztésére van szükség, de ez le van írva a linken. A [modules] részbe írjuk be: IBATTERY="BATTERY_UNIDEF"
Sajnos IGO Primo alatt nem jó az akkukijelző.
Sokféle IGO-t kipróbáltam, nekem a sok helyen "legújabb"-nak írt 9.6.5...kezdetű Primo 2 nem igazán működött jól, de ebből is van, ami Primo 2.0-nak írják, és jó (nagy különbségek amúgy sincsenek). A Primo 1.1 jó volt, de már ez is memóriahiányra panaszkodott, ha a "Buildings", azaz épületek be volt kapcsolva, de ettől még ment tovább, nem lépett ki. Az IGO 8.3-ból is van ami jó, de van ami egyáltalán nem ment (elindult és kilépett), itt viszont kézzel kellett megadni a gps portot, és baud-ot a sys.txt-ben, mert különben nem ismert fel egy műholdat sem. A Primok jól detektálják a gps vevőt.
Ha valakinek van kérdése felrakás témájában, talán tudok segíteni. -
ID55
csendes tag
Szia! Valójábana Flash disk nem elérhető csak az usbloader indításával, először egy Helsinki USB serial nevű drivert kér, ami nem elérhető, vagy a háttértárból (PNA menüből)indítva települ, de visszatérve a normál de Flashcopy-s WinCE-s indításhoz megint nem ismeri fel az XP. Amúgy szép gondolati kísérlet, amiket leírtál. A fentieket hogyan haladtad meg?
-
imre69
csendes tag
válasz
Alexooo #1150 üzenetére
Halihó guruk. 1 jó lenne ha valaki mesélne a igo primo fűtatasáról vagy hogyan lehet a win ce felületett varázsolni. mert a 912 ben megadott dolgok már nem léteznek. én mondjuk pont letolyom hogy milyen feluletröl kel inditani a lényeg megbizhato legyen és pontos na meg müködjön. soför vagyok és nemzetköziben fuvarozom a igo 8 fut már rég rajta egy cimbi tette rá és hár jól mük csak kel egy igo primo ami tudja a tehert is meg miegy más. ebben kellene egy kis segítség mert ha van valaki aki fel rakja pesten akkor ki is fizetem neki. de ha valaki hülye gyerek modon le tudja írni akkor én is neki rugaszkodok max vissza rakok mindent ha nem megy köszi
-
vonyarc
tag
Nektek nincs gondotok a töltéssel?
Fél éve 8000-ért cseréltek benne valamit, de most meginnt nem akar tölteni.
Pedig nem akarom kidobni, nagyon szeretem, igaz hogy csak r300-as.
Van valami ötletetek? Bp. -
zsid
senior tag
Na végre megjavíttattam a ketyerét, szóval lassan én is frissítgetni fogok.
-
regyland
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom frissíteni az r600-at 4.1.0-ról 4.8.2-re, mindent úgy csinálok, ahogy a leírásban van, viszont, amikor előjön a ROM update ablak, kiírja, hogy SD inserted, de alul nem megy a frissítés csíkja, csak azt írja waiting....
Van valakinek 5lete mit lehet tenni, hogy frissüljön ez a vacak?
Köszi! -
Alexooo
csendes tag
Sziasztok! Én 3nap szenvedés után feladtam és neten kerestem 1 szakembert.
A srác meg is oldotta nagyon kedvező áron és most tökéletes lett.
Nagyon Örülök!A gyári navi gombra kattintva müködik a legfrissebb térkép, müködik a bluetooth és nem kell windowsbol inditani. Ha esetleg valakinek kell ,szivesen átküldöm a számát csak jelezzétek privátban .Üdv Alex
-
Molly1102
csendes tag
Sziasztok!
Van Nálam egy R600-as, frissíteni szeretném, de egyenlőre abba a problémába ütköztem, h nem látja a gépem a készüléket. Felraktam a mem kártyára a 2 db dll fájlt, és ahogy indul egyből a win ce jön be, és a gép nem ismeri fel, de mégcsak a bluetooth sem működik rajta. Tudna Nekem valaki segíteni? Előre is köszi -
hani50
csendes tag
a gépem már negyedik éves és mégnem frissítettem,már nagyon ideje volna.A fórumot olvasva ,némi segítséggel talán menne.Látom van Szegedi is közöttük,aki nagyon érti a módját.Nem tudom feltelepíthető-e erre a tipusra a sebességmérő kamerák és mobil mérőhelyek listája?
-
-
sltom
csendes tag
Sziasztok!
Nekem így működik az igo8, köszönet Anti666-nak, és még a TMC is megy.
1.) 914-es hozzászólásban lévő linkről letölteni a fájlokat
2.) frissítés a 4.9.2-es verzióra (térképeket nem kell)
3.) r600-as menüjéből háttértárként elindítani, és csatlakoztatni a PC-hez
4.) min 2GB SD kártya javasolt (ezen sem fér el teljes európa)
5.) az sd kártyára felmásolni igo-t igo8 könyvtárba (természetesen előtte mindent letörölhetsz róla, az én verzióm: iGO8.3.2.124260)
6.) igo8.exe átnevezve igopna.exe
7.) az sd kártya gyökerébe másolni: selectapplication.mscr-t
8.) szerkeszteni selectapplication.mscr-t (tartalma lejjebb)
9.) r600 flash memoria igo könyvtár tartalmának törlése
10.) r600 flash memoria az igo könyvtárba bemásolni (ezt kellett letölteni)
a. toolhelp.dll
b. igopna.mscr
c. mortscript.exe
d. igopna.exe
11.) szerkeszteni igopna.mscr-t (tartalma lejjebb)Ezek szöveges fájlok:
igopna.mscr tartalma:
ErrorLevel("warn")
#Run ( "MortScript.exe", "/register" )
If (ProcExists("ASUS_Pause_Demon.exe"))
Kill ("ASUS_Pause_Demon.exe")
EndIfIf (ProcExists("ASUS_Mainmenu.exe"))
Kill ("ASUS_Mainmenu.exe")
EndIfRun("\SDMMC\iGO8\IGOPNA.EXE")
Run("\windows\ASUS_Mainmenu.exe")
selectapplication.mscr tartalma:
ErrorLevel("warn")
paths[1] = "\FlashDisk\iGO\igopna.exe"
paths[2] = "\SDMMC\Ozi\OziCE_dev.exe"
paths[3] = "\SDMMC\CityGuide\CityGuide.exe"SetChoiceEntryFormat(18,16)
num = Choice("Select application", "SELECT APPLICATION TO RUN ^NL^Memory (free/total), kB: " & FreeMemory() & "/" & TotalMemory(), 1, 5, paths)If(num = 0)
Exit()
EndIfIf(not FileExists(paths[num]))
Message("Can't find file " & paths[num])
Exit()
EndIfRunWait(paths[num])
A sys.txt fájlom tartalma:
mute_os_key=1
sound_q_length=200[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="480_272"
vga=1
show_zoombar=1
drive_carefully=0[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=480
screen_y=272[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
slowsim=0
loop_sim=0
show_oneway=1
show_speed_limit=1
show_pedestrian=1[msnd]
msnd.start=0Remélem ez már elég részletes mindenkinek.
Tamás -
SzTyu
csendes tag
Valaki tudna segíteni, hogy a gyári 4.9.2es frissítés után hogy tudok feltenni igo 8at az R600ra? igazából nem merek az agyában piszkálni, főleg azért mert a gépre dugva 55MB belső memóriát ít, a 8.3.4es igo pedig 70 mega
szóval itt elakadtam, valami ötlet?
-
SzTyu
csendes tag
Na akinek R600 gondja van, hogy nem tudja gépre "dugni háttértárként" az írjon.
Nekem ez a verzió volt rajta: R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.1.0
és ez lett: R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.8.2 (ebben a verzióban már van olyan opció, hogy a gépre lehessen dugni és az agyában turkálni)
Hamarosan felrakom a 4.9.2-t márcsak a ROM verzió miatt is, valamint az 2008as térképeket is tartalmaz a jelenlegi 2006osak helyett!!! -
SzTyu
csendes tag
Nekiállok a frimewire frissítésnek , hnap ausztriai út, elég hosszú, remélem nem b***om el a navit annyira, hogy "vakon repüljek"
-
zsid
senior tag
Valaki összedobhatna ezekről egy normális írást, szerintem nagy segítség lenne. Én is frissiteni akarok az R600on, de nem sok erőm van az összes eddigi hszt elolvasni, és kibogarászni a megdást
-
rehren
csendes tag
Én is ilyen problémával küzdök,jól jönne a segítség!
-
törölt tag
Üdv. Egy ASUS R600as gps-re sikerült ,,rávarázsolni'' a primo 1.2-t már csak egy működő sys.txt fájl kellene, tudna nekem vki ebben segíteni? Előre is köszönöm!
-
SzTyu
csendes tag
Kutakodtam az asus oldalán, találtam frimewire-t de csak ezt a verziót:
R600-ASUS-HU-HU-R102-0-V4.8.2
Ez megfelel vagy a 4.9.2 kellene, amit nem tudom honnan találok meg, mert az oldalon nincs a frimewirek közt, tudnál segíteni a megszerzésében? vagy jó a 4.8.2 es verzió is? -
SzTyu
csendes tag
válasz
GAgyiXyXy #1126 üzenetére
Oké, nem is mondtam h hülye vagy, sajnos én sem vagyok az, épp ezért mondom, hogy nekem így sem jön be a Rendszerüzemmód, a lefele nyíl megnyomása után csak panel és akku lehetőség van más nincs, de sehol sem abban a menüben, próbáltam a gép hátulján az on-off gombal újraindítani és úgy, de semmi.
Én eddig sajnos csak az SD kártya cseréjével tudtam zenét és képet tenni rá -
GAgyiXyXy
aktív tag
Igen, R600..mert hülye azért nem vagyok
SD-n semmi dll nincs, egy script fájl a gyökérben (a váalsztás miatt, mit indítson igo,vagy navitel).Akkor lassan.
Bekapcsolod, bejön az ASUS menü, középen a nagy navigálás gombbal, körülötte ilyen média vacakok. Fedugod a gépre USB-n.
Bal alsó sarokban egy BEÁLLÍTÁSOK gomb...megnyomod.
Előjön minden sz@r, hangerő, területi, dátum stb..
Jobb alsó sarokban egy lefelé mutató nyíl. MEGNYOMOD.
Na itt előjön Panel.., Akku, és RENDSZERÜZEMMÓD!!!!
Na ezt nyomod meg!!!
Itt egy rádiógomb van, ÚJRAINDÍTÁS HÁTTÉRTÁRRÓL !!!
Kiválasztod, megnyomod az OK gombot, ami bal alulról a második.
Újraindul a kütyü és lám, már látod is winfos fájlkezelőjében....
És itt jön a másolás, átnevezés....Gondolom frissítés nélkül is kell háttértárkén üzemelni, másként hogy lehetne képeket, zenét tölteni rá???
-
SzTyu
csendes tag
Nekem ilyen menüpont nincs a beállításoknál, biztos, hogy R600 ról van szó?
sosem látott még frissítést, semmilyent, akkor is benne kell lennie? -
SzTyu
csendes tag
Még 1 olyan kérdésem lenne, hogy szerinted igo 8.3at vagy 8.4es
vagy esetleg Igo Primo 1.2 v.9.2.1.185801 verziót tegyek rá? -
SzTyu
csendes tag
válasz
GAgyiXyXy #1119 üzenetére
Ezt hogy lehet előhozni, le tudnád nekem írni? én kerestem benne mindenfélét de azonkívül hogy előjött a wince és abban matattam nem találtam ilyesmit, egy olyan van, hogy connect to pc vagy vmi ilyesmi és ott bel lehet pipálni, ez a vezérlőpultban van, de ha ezt megcsináltam nem ismerte fel a gép...
Szóval hol van ez a beállítás? Elindítom simán a navit és? -
GAgyiXyXy
aktív tag
Hagy WinCE-t. Egyszerűen feldugod a gépre, majd az R600 főmenüjében beállítások menüből lehet választani hogyan induljon. Normál, vagy USb storage. Na az utóbbit válaszd. Ezután matathatsz. Felmásolod a cuccokat, átnevezed amit kell, majd normál módú indítás.. És már kész is. Egyre figyelj, hogy igopna.exe legyen, mert az R600 bootloader-e azt indítja.
-
SzTyu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy R600am, szerintem jó kis gép, csak még a gyári map és szoftver van rajtaSzeretném frissíteni, de sajnos nem tudom, belépek a Wince-be de a 912-es leírásban lévő linkben van egy útmutató, ami szerint az USBloadernek meg kéne jelennie az asztalon és ott kell átállítani, hogy lássa a gép, na nekem ez az ikon nincs az asztalon Kérlek titeket segítsetek megoldani ezt a gondot, mert nekem nem megy
Kössz előre is! -
jkum
csendes tag
Fizetek, ha valaki feltesz nekem egy frissítést az r600-ra Budapesten, mert az őrületbe kerget ez a szar. email-ben várom a jelentkezőket! Előre is köszi!
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Tettem fel NaviTel-t r600-ra, turistáskodni kiváló, térképei nagyon jók, de szerintem autós navira nem igazán jó, fapados. nem beszélve arról, hogy memoria túl kevés hozzá, belefagy egy hosszabb útvonaltervbe. De túrázni kiváló!!!
-
kgabor1
csendes tag
Helló! Szeretnék csatlakozni az előttem (#1108) szólóhoz
Én sem merek próbálkozni a saját telepítéssel, és szeretnék kérni egy telefonszámot vagy címet, ahol térítés ellenében megcsinálnák.
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne térkép frissítésre, de magam nem szeretnék hozzáfogni. Ezért, ha tudna valaki mondani egy telefonszámot, vagy bármi elérhetőséget, olyan emberhez, aki ezt meg tudná nekem csinálni Budapesten, azt megköszönném. A közeljövőben mennénk külföldre, ezért sürgős lenne a dolog. Természetesen nem ingyen kérem a dolgot. Köszönöm a segítséget! -
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
Pityu62 #1104 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy bekapcs r600, utána usb-vel rádugom a gépre, majd r600-on (főmenüjében) beállítások, __újraindítás háttértárról__. Ezután látom gépről a belső memóriát is és az sd kártyát is. És itt jön a 912-es, nagyjából.
A belső mem \igo\ könyvtárba be kell tenni mortscriptet, az igopna.exe-t kitörölni, igopna.mscr-t meg olyanra szerkeszted, amilyenre akarod. És láss csodát. -
Pityu62
tag
válasz
GAgyiXyXy #1103 üzenetére
Ezért kéne beszélnünk
Akkor jobban el tudom mondani,de nekiveselkedek itt is.Szóval sd-n van fent és bekapcsolásnál a CE felület jön be majd sd-n a primo.exe indítom és megy csak ez így macerás
A 912.est már kívűlről tom meg az utána levőket is ,meg is csínáltam de valamit át kell írni mert nem indúl úgy ahogy szeretném.Így már érthetőb? -
Pityu62
tag
Sziasztok
R600 on fut ce alól a primo ,nekem bejön és még pontos is.De nem tom feltenni,kérnék egy kis segítséget hozzá. -
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz
minneapolis #1100 üzenetére
Aha. Köszi,akkornem erőlködöm vele. Térképeket rendszeresen frissítem. Mondjukén a 8-al isúgy voltam, hogy először nagyon nem tetszett, de megszoktam. Ha majd nagyon ráérek, felpakolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatalmas villanyborotva, vagy navigációs eszköz- netán mindkettő?
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest