Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Mennyire fontos nektek hogy érezzétek a munkahelyen valóban szükség van rátok-a munkaerőtökre, és nem csak admin-létszámbeli okból vettek fel N+1-edik „semmi szükség rá de fel kell venni“ embernek?
Olyan helyen vagyok immáron jó 1 éve ahol az első 1-2 hétben leesett a tantusz hogy a világon semmi szükség itt rám. Azért vettek fel (azóta ez ki is derült)mert a fenntartó adott munkakörre adott számú embert ír elő és kellettem a keretbe hogy fel legyen töltve a létszám.
A munkámra, énrám a világon semmi szükség, nincs is valós dolgom, alibi feladatok, piti kis munkák vannak, 1 hétre van annyi dolgom, ami 1 napra is édeskevés lenne.Hogyan vennétek egy ilyen állást? Jó az ha ember napi szinten érzi hogy akár haza is mehetne, mert a világon semmi szükség rá? Hogy nettó mindegy hogy bemegy vagy nem, mert a munkája senkinek se fog hiányozni-hiszen nincs is valós munkája?
(Az üres trollkodást hagyjuk. Bár munkám szinte semmi de ha valóban nem mennék be, kirúgnának. Úgy tűnik, a seggem kell nekik, ha napi 8 órában melegítem a széket, az már elég... de nekem ez kezd kevés lenni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest