Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
micsoda meglepetés unortodoxia mégsem működik

ha bárhol európában el tudod adni nagyker áron a benyát Xért, nem fogsz ide hozni hogy eladd 2/3X-ért... ha a kristálycukrot Y-ért kell adnod a boltban, de feldolgozva Y*1.5 vajon mire fókuszálsz mint termelő? stbstb...
keringett egy írás a választások után, amiben egy átlag lipsi leírja, hogy mennyi támogatást kapott a kormánytól és mégis ellenzéki és a végén ő a suttyó, na kb. én is így érzem magam, bár nekem se csok se lakásfelújítás, "csak" 1 kulcsos adó. nagyságrendileg annyi plusz fizut kapok / hó a gyenge ft miatt, mint egy nem nagyon sok éve tanító tanár, a havi áramfogyasztásom 100-120kwh , az éves fűtésem 50K alatt van... nekem kvázi mindegy mennyibe kerül, de kvázi hazaáruló vagyok, mert szerintem nincs pénz olimpiára, nem kéne 40 új stadion ami amúgy töküres és szerintem felháborító, hogy egy analfabéta figurából megcsinálták az ország leggazdagabb emberét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest