Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beaumont
aktív tag
Tudom nem vagyok csapattag, de azért szeretem az otthoni kormányt, hogy még külhonban is szopatnak.
Kis naív otthon maradottak. Azt hitték nem ők fizetik meg amit rájuk költöttek év elején.
Előre megyünk elvtársak soha sem hátra!
Ezt ma kaptam:"KedvesXY
Magyarország 2022. június 4-én új légiforgalmi adót vezetett be a Magyarországról 2022. július 1-jén vagy azt követően induló járatok utasaira. Ez azt jelenti, hogy még abban az esetben is, ha június 4-e előtt készült a foglalás, de a járat Magyarországról július 1-jén vagy azt követően indul, ezt az új adót ki kell fizetni a Magyar Kormány részére.
Az új adó mértéke 3900 Ft (kb. 10 €). A járatra vonatkozó adó utasonként 3900 forint.
A Ryanair Általános Szállítási Feltételeinek (4.2.2. cikk) megfelelően, tekintettel arra, hogy a légitársaságok és az utasok nem kaptak időben információt erről az adóról, ezúton tájékoztatjuk, hogy a ***** számú foglalása vonatkozásában esedékes adó összegével megterheljük a kártyát, amivel a foglalás készült.
Azok az utasok, akik nem kívánják elfogadni ezt az adót, lemondhatják foglalásukat, és ebben az esetben teljes visszatérítést kapnak. Ha le szeretné mondani a foglalást, ezt legkésőbb 2022. június 16-ig meg kell tennie, ellenkező esetben úgy tekintjük, hogy Ön hozzájárult ahhoz, hogy az adó összegével megterheljük bankkártyáját.
Ha törölni szeretné a foglalását és igényt tart a fel nem használt járat(ok) teljes visszatérítésére, kattintson az alábbi linkre, és adja meg foglalási adatait. A visszatérítést 7 munkanapon belül visszafizetjük arra a számlára, amelyről az eredeti foglalás kifizetése érkezett."'
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kis naív otthon maradottak. Azt hitték nem ők fizetik meg amit rájuk költöttek év elején.
Előre megyünk elvtársak soha sem hátra!