- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Engem jobban zavart, amikor megkaptam a csekket az autópályás 100 helyett 117 kmph-s gyorshajtásomról, holott én vagyok az, akit mindig mindenki le akar tolni az autópályáról, mert minden 80-as korlátozást betartok. Na, ezt pont nem sikerült. (Jó kapás lehetett nekik amúgy aznap, mert a többség még ennyire sem lassított le, egy messziről láthatóan elhagyatott építési terület volt az út mellett, és már a korlátozó tábla előttről látszott a feloldó tábla is.) Felfogtam úgy, hogy ez a karma, voltam én is hülyegyerek boldog legénykoromban, akkoriban bezzeg mindent megúsztam. Szóval valahol biztos megérdemlem. Ellenben az, hogy a vöröslő fejű idióta mögöttem mit üvöltözik, az egyáltalán nem érdekel, kerüljön ki, ha gyorsabban akar menni. Fedélzeti kamerám azért van, biztos, ami biztos.
Minap amúgy intettem az utcánkban egy bmw-snek, hogy lassítson, megállt, mondja nem ment gyorsan, csak 18-cal, meg sose hajtana gyorsan, ott ül a gyerek neki is hátul. Kérdezem, szerinte mennyivel lehet itt menni, mondja 20-szal, szóval tök szabályos volt. A gond az, hogy a 20 kmph az itt már közel 3x-os sebességtúllépés, mert ez egy ‘spielstrasse’ (lakó-, és pihenőövezet), ahol a megengedett legnagyobb sebesség a schrittempo (lépésben), ami hivatalosan 7 kmph. Történelmi belváros, dombos, enyhén kanyargós, szűk utcácska, macskakő, hivatalosan csak lakók, és szállítók hajthatnak be, de ezt kb mindenki leszarja. Amúgy normálisan kommunikált a csóka (én is), remélem meg is szívlelte, amit mondtam.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest