Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Végig kellett ma ülnöm egy interjút egy másik szakmai vezetővel, aki majdnem 1 órán keresztül olyan szituációs gyakorlatokat tartott, amik arra irányultak hogy a jelölt mennyire mer ellentmondani a felettesének (=neki). Addig csűrte-csavarta, amíg a szerencsétlen ki nem mondta, hogy akár talál egy másik hülyét is, aki egyetért a baromsággal, csak hogy igazolja a felettes véleményét. Természetesen minden szakmai érvet felülírva.
Olyan szekunder szégyenérzetem volt, hogy a HR vezető alig tudott visszalendíteni a saját szituációimba, pedig mindketten már ezerszer végigvittük azokat...Krém a tortán, hogy a végén az alany megkérdezte, hogy visszavigye-e a maradék pohár vizet a konyhába, amire a másik szakmai vezető azt válaszolta, hogy szerencsére itt a HR-es (effektíve a head of HR), aki majd visszaviszi helyettünk. Megfogtam azt a kibaszott poharat, elköszöntem, és látványosan visszavittem a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi