Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezek a kínzó szituációs gyakorlatok jellemzően minden életszerűséget mellőznek.
legutóbb a "feladatot határidőre nem elvégző dolgozó számonkérése" volt a feladatom, de olyan lehetetlen válaszokat adott az interjúztató "beosztott", hogy amikor végeztünk a "gyakorlattal" jeleztem, hogy ha ilyen dolgozókkal kellene a cégnél együtt dolgozni, akkor a HR körmére is rá kellene nézni. meg is fagyott a levegő
én amúgy az ilyen vizsgáztatós interjúkon, ha jönnek az iskolás kérdések, befeszülök és elkezdem leszarni az egészet.
egy komoly cég egy komoly interjún tegyen fel komoly kérdéseket.
20 év szakmai tapasztalattal én zokon veszem, ha rajzolvasási teszten a vékony és vastag vonal közti különbségre kíváncsiak, vagy ha felmondatják velem, hogy mik a 8D lépései. ilyenkor én már tudom, hogy nem engem keresnek, hanem valami ecsetfejű pályakezdőt, hiszen a tesztet is nekik állították össze.pedig kellene lassan valami kiszámítható meló...
-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogy ezek a hatalomfitogtatós szituációk miért kellenek, azt sosem fogom megérteni.

Miért és kinek jó a másikat megszégyeníteni, elbizonytalanítani, illetve kellemetlen helyzetbe hozni?! Ettől a munka nem lesz effektívebb. Sőt…
Ah, mit értek én ehhez?Mindenesetre én örülök, hogy nálunk nem ilyen a HR, és hogy a cégünk már egy pár éve pont azon az arculat- illetve gondolkodásváltoztatáson dolgozik, hogy fel se jöjjenek ilyen szituációk és a munkavállaló ne érezze kiszolgáltatva magát.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
öröm lehet ilyen figurák közt dolgozni...
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jól megadtad neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest