Hirdetés
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
A bp-i belvárosi étteremhez képest semmiképp. Max 1,5. Persze valami brutálfelkapott, sokmislencsillagos helyet biztos találsz, ahol ez áll, de az nem az általános árszínvonalat tükrözi, hanem @zt, hogy ilyen hely bp-n gyakorlatilag nincs. Azért London után mégiscsak Frankfurt a legnagyobb város az eu-ban a milliárdosok számát tekintve, valahol őket is ki kell szolgálni. Illetve a csóró, dugóban ferrarival araszoló milliomost is meg kell különböztetni az egyszerű, porsches, talpas felsővezetőktől…
De ilyen helyekre mi úgysem jutunk be soha (bp-n talán), szóval ezen kár is pörögni. Letölthető étlapjuk meg tuti nem lesz.
Ami elérhető, ott a felkapottabb üdülőhelyeken is kijön egy ember 20-30 eur-ból kajaügyileg. Inni meg max egy sört szoktam. Esetleg kettőt. Felesekkel nyilván el lehetne szállni, de emlékszek én még 20k fölötti fejenkénti számlára bp belvárosból a 2010-es évek elejéről, egy felesekkel megtámogatott vacsora után.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lézervágás, gravírozás
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami elérhető, ott a felkapottabb üdülőhelyeken is kijön egy ember 20-30 eur-ból kajaügyileg. Inni meg max egy sört szoktam. Esetleg kettőt. Felesekkel nyilván el lehetne szállni, de emlékszek én még 20k fölötti fejenkénti számlára bp belvárosból a 2010-es évek elejéről, egy felesekkel megtámogatott vacsora után.