Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
akkor ne legyél irodai rabszolga
és ne akarj 100 millás családi házat
egy pár naplementés sörrintés, csónakázás, étterem teraszán finom rumtól elkókadás, vitorlázás, önfeledten naplementébe robogózás egy üveghegyen is túl lévő szigeten sokkal többet ér, mint egy 100 millás ház.
ami van, arra már összekapartam a rávalót, és nekünk elég, szépítgetjük-építgetjük, ha jön a gyerek bővítjük, de hogy tálcával hordom haza a sört, az is biztos.
node mindenki más, és ettől szép (?) az élet.
lehetne félmillás bringám mint a bratyónak, vagy irigyelhetném az új mustangsját, aztán tessék, évente kétszer ül rá a bringára, 10szer a mustangba, viszont legalább dolgozik sokat... én a használt szaromon 1400km-t már letekertem 3 hónap alatt, és eszembe nem jutna drágábbat, szebbet, jobbat, újabbat venni - amíg ez szét nem hullik, szervizelgetem és kész. a 21 éves golf cabrio is teljesen szükségtelen, csak azért van meg, mert nem kér enni a garázsban pihenve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ne akarj 100 millás családi házat